Українська Манітоба
-
Чому ви себе так не любите? Чому наші люди думають що вони на самому дні? Ті хто приїхали 5-10-15 років назад так само починали все з нуля, вчили мову до кращого рівня, йшли вчитися, шукали роботу кращу, починали з простих робіт: стройка, завод, ферма тощо… Тут нікому на голову не падає… Все приходить з часом… Не подобається вам робота ваша? Це прекрасна мотивація шукати кращу… Треба починати з себе, цінувати що маєте і свою енергію направляти в правильне русло…в мову, в мотивацію, шукати кращої долі…
-
я не шукаю нічо, от через рік два теж буду як сир у маслі, поки що терплю як всі і пишу про це. чого вам то муляє?) Щоп люди бачили, що старт важкий тут а не такий як у відеоблогерів. І це у мене не важкий старт, є ті кому ще важче. Ось написав і мені стало легше, комусь може поможе прийняти рішення... А я продовжую працювати.
-
Ми літом будемо продавати форт ескейп 160 тисяч пробігу
-
А ми будемо міняти країну тому що нам захолодно( В Британській колумбії задорого, а тут захолодно 😔
-
Але дуже дуже сумно залишати канаду, бо через 9 місяців перебування прям полюбили багато речей тут
-
А ви не знаете чи можна приїхати взяти гроші 3к на дорослого и по 1.5к на 3 дітей, і вернутися в Німеччину?
-
Робота позволяє шукати своє місце по всьому світу. Але не позволяє купиии в майбутньому дім там де хочемо( Я б залюбки жила в Ванкувері. Взагалі вважаю що так повинен виглядати рай😍. Але шлях, який прибилизно чекатиме нас до життя там дуже важкий(
-
Гроші $$$🤷♀️)))