Українська Манітоба
-
Не погано
-
Їх всі рекомендують
-
Англійську добре знаєте?
-
Також до них запишуся
-
А краще зрозуміти
-
Пані Вікторія, я особисто знаю людей які це вже зробили, нажаль. Але цих людей вже «відмічено» у базі даних IRCC. Нажаль для когось війна а для інших як кажуть москалі: «мало пороботать, побольше зароботать»
-
Ну та зрозуміла, $200 теж гроші, воно напевно того вартує 😀
-
Для оренди є новий дуплекс Available immediately: beautiful brand New St Boniface duplex. 2 Parking Stalls, Quartz Countertops, Stainless Steel Appliances, front and rear entrance. This is a 1700 sq ft apartment in 2 levels: - Main Floor: Kitchen, Dining, Living, Powder Room - Lower Level: 3 Bedrooms, 2 Bathrooms, master bedroom with Ensuite and Walk-in-closet 9 foot ceilings, snow removal and yard maintenance INCLUDED, utilities extra
-
Так а толку з тих грошей? Що там лишиться? Білети які дорогі, приїхав отримав гроші, вони на білети як раз і підуть… де логіка? 🤷♀️
-
Можу розказати, так як проходив цей процес.
-
Вам може і смішно але бажано б цю країну не дурити. Ці люди приїхали по безкоштовних авіарейсах
-
А є такі які з «Дубаїв» прилітали, бо паспорт знайшовся, але кожному своє правда? Можливо це рідкість
-
Про безкоштовні рейси чула, так же чула шо неможливо туди зареєструватися… серед моїх знайомих всі самі білети купляли родичам з України
-
А толку немає. Могли б спокійно працювати тут, сплачувати податки, і допомагати рідним в Україні. Але не скиглити
-
Я собі уявляю після Дубаіів в Манітобу 😂 о це дехто просчітався)))
-
Ну Дубаї це вже трошкі перебор, але що зробиш, то вже на їх совісті… не нам їх судити..