Українська Манітоба
-
Приїжджайте якнайшвидше, ласкаво просимо. Ми тут як кіт у маслі. Коли приїдете одразу виїжджайте на екскурсію. Пішки не бажано, бо взуття зітрете вщент через божевільні відстані. А ціни на взуття тут космічні. Та що взуття, тут хліб по 4 долари. Виїжджайте відразу автобусом у норс енд. В автобусі теж багато приємних плюшок: якийсь чувак може кричати як різаний, якийсь може соплі висморкувати на сидіння, хтось може мило курити біля вікна і загасити бичок об сидіння. Хтось може просто набити морду, якщо ви попросите його прибрати сумку з сидіння. Є такі які ламають дзеркала в автобусі або б'ють по захисному склі водія, супроводжуючи це все дикими криками та триповерховим матом. У нас тут багато чого цікавого. Можна піти до бібліотеки та застати труп у калюжі крові. І це не якісь там бомжі вбивали, а 3 підлітки 14,15 та 16 років зарізали мужика. Як приїдете в норс енд огляньтеся там, там краса просто неймовірна. Зайдіть там в магазин, але головне не переживайте, що вам довго будуть відкривати сталеві ґрати, там буде бабуся сканувати вас перед тим як пустити, перед нею стоїть складне завдання, їй потрібно визначити ви прийшли її вбивати або пляшку води купити. У неї буде трохи труситися око і нижня губа рівно доти, поки ви не вийдете звідти і вона не закриє грати. Але є там і дуже виховані та привітні люди. Нам з дружиною зробили комплімент поки ми на зупинці стояли, жінка років 60 у мініюбці і без передніх зубів, сказала що ми дуже милі, посміхнулася, блиснула 10-ма чорними зубами, що залишилися, і пішла в захід сонця. Ви головне приїжджайте скоріше, враження на вас чекають незабутні. Тут і готель безкоштовний і 3000 на особу дають)))
-
Та що казати? Я ж не кажу, що в Канаді цього нема, я кажу, що це є кругом, не тільки в Канаді
-
Я чудово розумію що не все так ідеально, но і прям не настільки ж погано, що прям ....
-
Колись (далеко до війни) працював на Банковій. І кожного ранку офіцер фельд'єгерської служби приносив до приймальні 👑 звіти від силовиків, що трапилось по областям за минулу добу. Ви і уявити не можете скільки за добу в 🇺🇦 вбивств, грабежів і тд. А те що їх не афішують і ви про них не чуєте, то це не значить що криміналу в 🇺🇦 немає/меньше чим тут.
-
Я хз, що таке бібліотека в Вінні, якщо щось кримінальне, то я можу Вам запропонувати Луну у Сумах, останній раз там гранату кинули на вході. Ми отими міряємось? Ваші слова тільки підтверджуються, що нєфіг ходити там де не варто ходити
-
Краще у бункер відразу. Все дуже погано
-
За останні 2 роки до війни. Суми, спальний район. 2 рази вибивали двері до гуртожитку університету (нікого не знайшли), один раз прострелювали вікно у той же гуртожиток (не знайшли), обстрілювали вікно охорони корпусу стрматології з травмату (не знайшли). Підпал авто під гуртожитком (не знайшли). Вкрадено 2 аккумулятора з авто (не знайшли). Підпалено кімнату (закинули коктейль іноземцям через вікно) (не знайшли). Декілька скарг дівчат на "мужиків у плащах"😂 (не знайшли). І це тільки те що згадав і те що стосувалося мене як співробітника університету на площі у 1000 м2