Українська Манітоба
-
Та що казати? Я ж не кажу, що в Канаді цього нема, я кажу, що це є кругом, не тільки в Канаді
-
Я чудово розумію що не все так ідеально, но і прям не настільки ж погано, що прям ....
-
Колись (далеко до війни) працював на Банковій. І кожного ранку офіцер фельд'єгерської служби приносив до приймальні 👑 звіти від силовиків, що трапилось по областям за минулу добу. Ви і уявити не можете скільки за добу в 🇺🇦 вбивств, грабежів і тд. А те що їх не афішують і ви про них не чуєте, то це не значить що криміналу в 🇺🇦 немає/меньше чим тут.
-
Я хз, що таке бібліотека в Вінні, якщо щось кримінальне, то я можу Вам запропонувати Луну у Сумах, останній раз там гранату кинули на вході. Ми отими міряємось? Ваші слова тільки підтверджуються, що нєфіг ходити там де не варто ходити
-
Краще у бункер відразу. Все дуже погано
-
За останні 2 роки до війни. Суми, спальний район. 2 рази вибивали двері до гуртожитку університету (нікого не знайшли), один раз прострелювали вікно у той же гуртожиток (не знайшли), обстрілювали вікно охорони корпусу стрматології з травмату (не знайшли). Підпал авто під гуртожитком (не знайшли). Вкрадено 2 аккумулятора з авто (не знайшли). Підпалено кімнату (закинули коктейль іноземцям через вікно) (не знайшли). Декілька скарг дівчат на "мужиків у плащах"😂 (не знайшли). І це тільки те що згадав і те що стосувалося мене як співробітника університету на площі у 1000 м2
-
Хто хоче знайти пригоди, той знайде. За 11 років у Сумах ні разу нікуди не влазив. В той час як рідний брат разів з 10 за 4 роки. І що факт, всі інциденти вирішувались через "місцевих" (барановські, роменські і т.д.) як то кажуть по поняттях😂.