Українська Манітоба
-
Колись (далеко до війни) працював на Банковій. І кожного ранку офіцер фельд'єгерської служби приносив до приймальні 👑 звіти від силовиків, що трапилось по областям за минулу добу. Ви і уявити не можете скільки за добу в 🇺🇦 вбивств, грабежів і тд. А те що їх не афішують і ви про них не чуєте, то це не значить що криміналу в 🇺🇦 немає/меньше чим тут.
-
Я хз, що таке бібліотека в Вінні, якщо щось кримінальне, то я можу Вам запропонувати Луну у Сумах, останній раз там гранату кинули на вході. Ми отими міряємось? Ваші слова тільки підтверджуються, що нєфіг ходити там де не варто ходити
-
Краще у бункер відразу. Все дуже погано
-
За останні 2 роки до війни. Суми, спальний район. 2 рази вибивали двері до гуртожитку університету (нікого не знайшли), один раз прострелювали вікно у той же гуртожиток (не знайшли), обстрілювали вікно охорони корпусу стрматології з травмату (не знайшли). Підпал авто під гуртожитком (не знайшли). Вкрадено 2 аккумулятора з авто (не знайшли). Підпалено кімнату (закинули коктейль іноземцям через вікно) (не знайшли). Декілька скарг дівчат на "мужиків у плащах"😂 (не знайшли). І це тільки те що згадав і те що стосувалося мене як співробітника університету на площі у 1000 м2
-
Хто хоче знайти пригоди, той знайде. За 11 років у Сумах ні разу нікуди не влазив. В той час як рідний брат разів з 10 за 4 роки. І що факт, всі інциденти вирішувались через "місцевих" (барановські, роменські і т.д.) як то кажуть по поняттях😂.
-
Так ось і я про це, тих хто хоче знайти пригод. Приїздіть Ви і я Вас проведу по "Курській" або "Хіммістечку. Можно ще на універмаг Київ вночі до арабів зайти (центр міста). Або почати розбороняти перевізників Суми - Київ - Суми
-
Як на мене, не потрібно брати індивідуальні випадки. Дивіться в цілому. Наприклад. Багато скаржиться на систему медицини в Канаді, але якщо зазирнути в статистику, то виявляється, що смертність нижче
-
Про кримінал і таке інше. Судячи з розповідей, таке враження, що в Україні такого нема? Чи в Україні якщо Ви комусь морду набєте Вас не покарають. Знав навіть таких людей, котрі на цьому заробляли, самі провокували, а потім погрожували поліцією, щоб їм дали 500 грн. Брату щелепу зламали, 5 свідків, дали адресу нападників, так поліція ще і номер телефону запитувала нападників😂 7 судових засідань і толку 0. Я вважаю, що це все індивідуальні особливості. Якщо Ви жили в Києві, в нормальному районі, мали добру роботу та їздили на авто, то звісно Ви майже не стикалися з криміналом та асоціальними людьми, а тут приїхали в Вінніпег, поселилися в дешевшому районі, їздити на автобусі і бачити всі "переваги" бідного життя. Стосовно поліції в Канаді, на скільки я зрозумів, то якщо нічого не загрожує життю а ще й страховка покриває, то вони забють, але ж якщо щось загрожує життю то вони дуже швидко приїдуть. Така поведінка краща для мені, а ні ж в тій самій Україні. В обох випадках Ви будете довго їх чекати, потім вони зроблять вигляд, що щось роблять і на цьому все, Вам від цього стане краще?
-
Привіт,хто не спить).Банально,але запитаю: сьгодні подовжили строк дії паспорту дитині,але,підкажіть будь-ласка,якщо хто знає,куди це треба саме додати до документів в ircc?Перепрошую,можливо я 1000000 запитую, але…))))Якщо хто допоможе зрозуміти, де саме додати ці документи-буду щиро вдячна.
-
Всім привіт У когось є книга Макса Кідрука «Жорстоке небо»? Хочу купити Знаходжусь в Вінніпезі