Українська Манітоба
-
На нічь Горілочка з перчиком та окутатися одеялом на ранок як огурчик
-
Користувач AndriiMeLeoni, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Волдка с перцем..") не відповідає мові правил чату.
-
Мабуть з ранку де вас тіки не бачили з одеялом😂
-
Якщо вам треба щось сильніше з кодеіном чи морфіном то тільки по рецепту… Щось простіше Tylenol, Advil то без рецепту, але вони незавжди помогають, залежно від болю
-
Дексалгін це Dexketoprofen по свому началу схожий з Ibuprofen, обидва відносяться до nonsteroidal anti-inflammatory drug (NSAID). Спробуйте Ibuprofen спочатку…
-
Liliia , підкажіть, будь ласка, як можно записатися до вас на відкриття рахунку?
-
Підскажіть хто недавно прилетів чи в бест вестерн ще можна оформити документи для новоприбулих Українців ?
-
Ibuprofen є в різних дозах 200,400,600,800 mg, спробуйте може сильнішу дозу? 200 та 400 mg можно купити в аптеці, на сильнішу дозу здається треба рецептуру…
-
Я не лікар, не сприймайте мій допис як рекомендацію, але ділюся досвідом. В Україні теж їла дексалгін пачками, а тут на гв його не можна. Після операції мені прописали знеболювальне - 2 таблетки тайленолу плюс 1 таблетка адвілу, тобто 3 таблетки за прийом, до 4 раз на добу. Знеболювало добре
-
В состав Цітрамона входить: ацетілсаліцілова кислота+Парацетамол+кофеїн Аналог в Канаді буде: Aspirin + Tylenol запити кавою? 😂 шуткую Напевно просто спробувати випити невеличку дозу Tylenol та Aspirin разом…