Українська Манітоба
-
!!!!!! Кому відкрити рахунок? Є час на 15:00 сьогодні. Для одного. Даунтаун. Пишіть в особисті
-
гайз, а хто купляв Bundle and save when you buy CELPIP Study Guide: Listening and Speaking and CELPIP Study Guide: Reading and Writing. ці книжки на CELPIP? можете поділитися?
-
Банк CIBC
-
Прекрасна порада, то тепер кримінал підросте в Канаді із-за новоприбулих? Я не розумію це жарт, чи вже дійсно є безкоштовні квітки до Європи з Канади?
-
Так, хтось цінує, а хтось ні… не думала що то так скоро почнеться, занадто рано люди вже здаються… ще і не побачили толком тої Канади і не пожили…
-
Я трохи може не в тємі, а Європа що дає? Безкоштовне житло? Там робити хіба не треба?
-
Та чого " здаються" ..просто мають кращі варіанти де залишись ...не думаю що хтось їде звідси " в нікуди"
-
Може бути, дай Боже так і є…я чомусь думала така категорія людей має гроші на зворотні квітки 🤷♀️
-
Так, або краще рейс в Магадан для них
-
apartments.deveraux.ca/our-locations/the-summit-at-seasons Наявність не перевіряв , але ціни за бечелор штукарік, за однокімнатну (зал +спальня) 1200 і далі , перші місяці у богатьох безкоштовні , якщо на рік . Трошки дорожче www.ironcladproperties.ca/apartments-manitoba Це все без лендлордів , без роботи та друзів - поручителів , та попередніх лендлордів . Просто мати гроші на рахунку .