Українська Манітоба
-
Привіт,хто не спить).Банально,але запитаю: сьгодні подовжили строк дії паспорту дитині,але,підкажіть будь-ласка,якщо хто знає,куди це треба саме додати до документів в ircc?Перепрошую,можливо я 1000000 запитую, але…))))Якщо хто допоможе зрозуміти, де саме додати ці документи-буду щиро вдячна.
-
Всім привіт У когось є книга Макса Кідрука «Жорстоке небо»? Хочу купити Знаходжусь в Вінніпезі
-
Я вас абсолютно розумію. Лише розповідаю свій досвід. В них є кілька відділень у місті, які в деякі дні працюють до 20 год. Перевірте по гугл-картах, чи є таке біля вас.
-
Ну в навіщо їм документи,які вже вони мають ? Це теж податкова просить . Типу: «а спитайте їх ще раз всі документи надати,які вони вам надали,коли відкривали рахунок ,може у них щось змінилось» Проблема в тому,що потрібно з роботи підйом раніше , тому що у нас одинаковий графік роботи,і ці години у нас зп не платять. Тобто із-за цієї маячні ,втрачати гроші . Дурдом якийсь , все в листах паперових , може хтось їм підскажите ,що вже 21 сторіччя 😀 я розумію,що вони таким чином роздувають систему,щоб було більше робочих вакансій , але це дуже незручно . Як тут нервами запастись 🤣
-
Ой, ви про бункери забули :)
-
Я зрозумів що її моментально розбирають, я один раз попав на соняшникову олію щей українська виявилася і купив, часто проходив в тому ряду, ніякої взагалі, тільки рипакова і інші.
-
Вони говорили, що це рандомно відбувається. І ніби податкова їх про це просить. В нас зайняло це десь кілька годин, було проблемно розблокувати рахунки. Вони зі свого відділення дзвонили (на дроті висіли десь годину) на головний свій офіс, тоді довго виясняли що це таке і чому заблоковано, і запевняли, що клієнт таки надав всі документи. Тому краще сходіть завчасно і розберіться з тим питанням.
-
Вони якісь наркомани,коли відкривав цей рахунок все це ім вже надавав . Там ні слова про документи,лише в три рядка форма,якби ви не сказали,я б і не додав би це,і конверта там теж немає,як ім відіслати-загадка. Як же любять тут все ускладнювати. Дивно що дружині не прийшло,чисто як завжди 😂
-
Є в Волмарті українська. Але зараз дуже рідко буває. В суперсторі теж є соняшникова - місцева.