Українська Манітоба
-
Героям Слава! 🇺🇦❤️
-
In Lviv We make English speaking club. Where we mostly exchange the languages . People meet and share the stories etc So make such gathering or such groups To support each other and motivate others so as we have more community in Winnipeg we will have more strong voice . We can fix one day in a week to meet for 1 hour in a caffee . It’s my suggestion I will contribute my effort too I am right now outside the country will back in april .!
-
Буду неймовірно вдячний! 🙏 І не тільки я...
-
Тут не тільки про нульову?
-
Yes sure You can do such gathering where u are. To support people so they wont feel alone and in stress
-
Sounds like a good plan, just one little thing, I'm from Brandon it's a bit far from Winnipeg to come for coffee😀, thank you for invitation anyway. I'm pretty sure you'll make a ton of new friends among Ukrainians and not only... there are many newcomers from Ukraine who have recently arrived in Winnipeg and more are coming…
-
Доброго дня , хто скільки чекав на візу до Канади після біометрії в Польщі?
-
Доброго ранку, може тут є хтось хо буде летіти 17 березня з Кракова до Вінніпегу?
-
Перша моя думка - то у Вас помилка в РНОКПП. І можливо її зробили в МВС (якщо самостійно цей документ в Дії відображається). Але то моя здогадка.
-
Просто було дуже багато проблем ще у тих, кому податкова відразу видала РНОКПП із помилками, як от наприклад неправильно закодована стать (для жінки закодували чоловічу, чи навпаки). Але тоді в принципі ніякі документи не відображаються в Дії.
-
Я вже 4 тижня чекаю. Подав в Кракові. В мій день десь більше 100 людей було
-
Вітаємо, Anatolii Too! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)