Українська Манітоба
-
Yes sure You can do such gathering where u are. To support people so they wont feel alone and in stress
-
Sounds like a good plan, just one little thing, I'm from Brandon it's a bit far from Winnipeg to come for coffee😀, thank you for invitation anyway. I'm pretty sure you'll make a ton of new friends among Ukrainians and not only... there are many newcomers from Ukraine who have recently arrived in Winnipeg and more are coming…
-
Доброго дня , хто скільки чекав на візу до Канади після біометрії в Польщі?
-
Доброго ранку, може тут є хтось хо буде летіти 17 березня з Кракова до Вінніпегу?
-
Перша моя думка - то у Вас помилка в РНОКПП. І можливо її зробили в МВС (якщо самостійно цей документ в Дії відображається). Але то моя здогадка.
-
Просто було дуже багато проблем ще у тих, кому податкова відразу видала РНОКПП із помилками, як от наприклад неправильно закодована стать (для жінки закодували чоловічу, чи навпаки). Але тоді в принципі ніякі документи не відображаються в Дії.
-
Я вже 4 тижня чекаю. Подав в Кракові. В мій день десь більше 100 людей було
-
Вітаємо, Anatolii Too! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Sorry 1 лютого
-
Я подавався 1 березня. А ви коли?
-
-
в мене який час теж не відображалось в дії, спробуйте видалити дію та встановити знову, має все підтягнутись )
-