Українська Манітоба
-
Так, з ageism в Україні люта проблема. Навіть в успішних галузях. Мінімальний рівень в Північній Америці цього явища - це явний плюс.
-
Знаю, тому саме до вас і звертаюся. Напишу в приватні повідомлення
-
Могла бути звичайна помилка клерка, людський фактор. Просто треба було їм сказати, що там помилка
-
Якщо ви не проти, дайте мені деталі в приват. Я є Дмитро Малик, віце-президент КУК Манітоба. Нам важливо, щоб все було прозоро щодо провінційного уряду, який дуже допомагає нашій громаді. Якщо це помилка, з"ясуємо. Якщо це готель грає в ігри, також з"ясуємо
-
Як він міг рахувати моє заселення за 3 тижні до того як я фактично сюди прибув?
-
Раджу поїхати на Falcon Lake, у Whiteshell. Там є трейл, називається "Top of the world". Наш улюблений. Ми там тільки взимку не ходили, а так в будь-яку пору року там ну дуже гарно!🤩 А ще нам дуже сподобалося у Black lake, теж дивовижно.. але туди треба кемпінг брати, на один день не вийде
-
В мене на роботі того року пішла на пенсію медсестра 82 роки, робила фул тайм нічні зміни, тут взагалі такого поняття як ageism нема😂
-
Це правда, я в 33 почала свою кар'єру у ІТ, і вважала себе старою вже, порівняно з іншими. Але мені дали шанс😁
-
Знаю ситуацію, коли людині в віці 38 років відмовили в роботі після успішного проходження інтерв'ю, бо "що ти будеш там з 20ти річними робити?"
-
Я коли робив чекаут, вони кидали ключ-картку у якусь спеціальну прозору коробочку
-
Нам з Брендона трохи далеко з малими дітьми, не висиджують, трошкі підростуть обов’язково поїдемо) тут Канада така велика життя не стане все об’їхати 😀
-
я понад 26 років за кермом у Харкові ;), важко було звикнути тільки перший місяць ...