Українська Манітоба
-
В мене на роботі того року пішла на пенсію медсестра 82 роки, робила фул тайм нічні зміни, тут взагалі такого поняття як ageism нема😂
-
Це правда, я в 33 почала свою кар'єру у ІТ, і вважала себе старою вже, порівняно з іншими. Але мені дали шанс😁
-
Знаю ситуацію, коли людині в віці 38 років відмовили в роботі після успішного проходження інтерв'ю, бо "що ти будеш там з 20ти річними робити?"
-
Я коли робив чекаут, вони кидали ключ-картку у якусь спеціальну прозору коробочку
-
Нам з Брендона трохи далеко з малими дітьми, не висиджують, трошкі підростуть обов’язково поїдемо) тут Канада така велика життя не стане все об’їхати 😀
-
я понад 26 років за кермом у Харкові ;), важко було звикнути тільки перший місяць ...
-
Все можливо, імміграцію чи крьєру ніколи непіздно починати, але чим скорше тим краще😉 Розумію в кожного свої обставини, хто в 25 приїхав хто в 45, все залежить від людини і її бажання…
-
І нічого ви не стара, я коли пішла вчитися зі мною в групі була жіночка 50 років, починала нову кар’єру 😀!
-
16го березня відбуватиметься подія по темі Women in Winnipeg Tech. Як на мене повинно бути цікаво для IT дівчат (і не тільки), безкоштовно: www.eventbrite.ca/e/panel-discussion-women-in-winnipeg-tech-tickets-560888792477
-
Добрий день. Можливо комусь потрібна підготовка до IELTS чи просто по розмовній англійській. Звертайтесь в особисті
-
Я була в Dauphin багато разів, маленьке провінційне містечко, наших там теж багато 3-4 generations які вже народжені були тут в Канаді, трошкі він відірваний, але якщо в вас там є робота, непоганий старт! Коло нього є Riding Mountain National Park краса! Літом кожного року проходить українській фестиваль Руслана, Kozak Sistem, Tik туди приїжджали)))