Українська Манітоба
-
І нічого ви не стара, я коли пішла вчитися зі мною в групі була жіночка 50 років, починала нову кар’єру 😀!
-
16го березня відбуватиметься подія по темі Women in Winnipeg Tech. Як на мене повинно бути цікаво для IT дівчат (і не тільки), безкоштовно: www.eventbrite.ca/e/panel-discussion-women-in-winnipeg-tech-tickets-560888792477
-
Добрий день. Можливо комусь потрібна підготовка до IELTS чи просто по розмовній англійській. Звертайтесь в особисті
-
Я була в Dauphin багато разів, маленьке провінційне містечко, наших там теж багато 3-4 generations які вже народжені були тут в Канаді, трошкі він відірваний, але якщо в вас там є робота, непоганий старт! Коло нього є Riding Mountain National Park краса! Літом кожного року проходить українській фестиваль Руслана, Kozak Sistem, Tik туди приїжджали)))
-
Я перед війною прочитала книгу Едіт Егер «Вибір» ( дуже рекомендую іі) , це жінка, яка пережила Аушвіц. От ій зараз 95 років, вона відомий в США психотерапевт, який працює в, в основному, з ПТСР. Так от, книга загалом вражаюча, але що мене найбільш зачепило - вона перед тим, як вивчитися на психотерапевта, а то дуже довгий шлях, тим більше в Америці, дуже довго вагалася, бо ій було вже під 50. Так от переломним моментом стала фраза іі психотерапевта, з яким вона тоді працювала, що який сенс в сумнівах, 50 тобі все одно виповниться, ти на це не вплинеш, а так ще зможеш втілити те, що хочеш. І це направду дуже круто. А Канада ще й дає можливість спробувати щось from scratch.
-
Так Манітоба то не вся Канада🤪
-
Там будуються промислові теплиці. Вони відкрили набір на деякі позиції. Я маю достатньо великий досвід( 5 років) в цій досить спецефічній сфері. Знаю абсолютно всі аспекти роботи. Планую їм написати після прильоту до Канади. Надіюсь компанія погодяться прийняти мене з моїм бекграундом. Переймаюсь тільки за свій доволі низький рівень мови, боюсь відмови. Маю питання: чи може повпливати рекомендаційний лист з мого попереднього місця роботи(ЄС) на працевлаштування в Канаді? Чи не варто витрачати час на нього?
-
Тут інакша ситуація. Готель відразу букає на 2 тижні. За це платить федеральний уряд. Готель спеціально розраховує, що ви - нові люди, і будете жити два тижні. Це називається фінансове планування. Уряд бронює ці готелі наперед і готелі (приватні бізнеси) мають якось планувати свої доходи також.
-
В Торонто така сама схема. Як летіли то літак з Торонто до Вінні відмінили. І обміняли лише на літак через три доби. Ми звернулись до волонтерів вони поселили нас на 3 доби дали папери в яких так і вказано 3 доби. Потім дитина захворіла. І ми вирішили в отелі ще докупити декілька ночечей. А нам на ресепшені сказали що ваше проживання в отелі на 14 днів . Що ми можемо жите ще 11 днів🤷. Я звернулась до волонтерів що мов така ситуація дитина захворіла і запитала чи можуть вони продовжити? На що мені відповіли що ні не можуть бо ви летите далі до Вінніпегу. І що лише три дні можна. Я їм сказала що на ресепшені мені сказали інше. На що вони мені відповіли ,"так живіть"
-
Дякую, я обов’язково почитаю! В 50 років життя тільки починається) моїй мамі 60, хоче іти робити, мову вчить, неугомонна жіночка! Кажу Боже, сиди вже вдома, нєє їй треба десь бігти щось робити! 😀
-
Якщо ви за Торонто то там Cuitas. І на папері було 3 дні. І що волонтери не знають що воно йде на 14 днів одразу?вони чітко відповіли що продовжити не можливо(коли я вже знала що там є 14 днів)
-
Так і берить всі рекомендації прикладайте до резюме та cover letter, зайвим воно точно не буде! Good luck 🤞!