Українська Манітоба
-
Коли рентуєте авто в avice, hertz, etc базова страховка має дедактабл 500 Вона не покриває lost of income компанії в наслідку ДТП. Таким чином, потрапивши в ДТП, ви ризикуєте в 500 баксів дедактабл + (вартість ренту авто на добу)×термін простою пов'язаного з ремонтом авто Зазвичай вам пропонують купити додаткову страховку прямо там за 30+/- за добу Саме цьому, як що берете авто в рент, варто купувати додаткову страховку від MPI на рентоване авто. Top Up package МРІ продає пакет за кілька долярів на добу...
-
Доброго вечора .Скажіть будь-ласка .Можливо хтось знає волонтерів Вінніпезі ,які допомагають нашим українським
-
Дякую
-
Дякую.
-
Доброго вечора шановні підписники. Прохання щодо інформації, хто володіє, чи має знайомих від кого чули про роботу. Шукаю роботу на фермі чи помічник фермера. Влаштовує та буду вдячний за любу допомогу чи інформацію. Маю досвід та відповідальний, знання Англійської слабий але вчу. Буду вдячний всім хто відгукнувся. Гарного всім вечора та добробуту
-
Pork production technician NOC 8252, дуже багато пропозицій від Maple Leaf… www.mapleleaffoods.com/careers/job-search/job-details/15553742-Pork-Production-Technician-NOC-8252/
-
Доброго вечора 🤗 якщо комусь потрібна допомога з переїздом та перевезенням меблів - звертайтесь!🤗 204 291 0570 Ольга
-
Якщо серйозно то я співчуваю…
-
Співчуваю… І шо прям проросійській 🧐, чи є надія мож по іньшому думає? Чи там без варіантів?