Українська Манітоба
-
Користувач iiiooo333, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("то де купити ка..") не відповідає мові правил чату.
-
Прикладаєте картку пегго - знімається за проїзд. Якщо пересідаєте в інші автобуси протягом 75 хвилин, то не оплачуєте додатково
-
Вкинете тікет в першому автобусі, бас драйвер видрукує вам кюар код, по ньому їдете на протязі 90хв., на інших автобусах
-
Пан Dmytro скажить будь ласка, а в Брендоні є проіздні на автобус для українців по знижках?) це куди треба сходити?
-
от куплю квиток,а треба їхати ж двома автобусами, то я за один квиток проїду?
-
Ой, то я з правами зплутала за пластик. А хелс карта паперова, але вони кладуть ще додатковий документ, в якому вказується, що це тимчасова карта.
-
То був жарт)
-
Для цього є peggo card, яка є електронною. На картці є гроші - їдеш.
-
Манітобі Manitoba Health Card паперові. Немає ніякого пластику і ніколи не було. www.gov.mb.ca/health/mhsip/mbcard.html
-
Це дуже технологічно)
-
Так ) вже побачив )
-
Хочу додати, що не поповнюйте peggo online. Після поповнення картка перестає працювати
-
У Сервіс Канада картки медичного покриття не видають. Тільки у Manitoba Health на 300 Carlton St, Winnipeg, MB R3B 3M9 Service Canada - це агентство федерального уряду. Manitoba Health - це установа провінційного уряду. Вони не перетинаються у своій діяльності
-
Наскільки знаю, то ця ініціатива тільки від мерії Вінніпегу у Манітобі. Я не знаю щодо Брендону, на жаль.
-
Йой
-
життя без авто ) 90хв на роботу)
-
Хіба у Manitoba Health не видають відразу на місці картки медичного покриття? Щось нове. Відразу ж дають.
-
Тобто після замовлення у Manitoba health, вам прийшли тимчасові через тиждень, ви зверху писали про service Canada то я не зрозумів, де ви робили це
-
Якщо вам вдарили авто і потрібен ремонт, шукайте сервіс, який дає авто безкоштовно на час ремонту. Таких є досить у Вінніпезі.
-
Так, гроші заходять на картку peggo, але вона перестає зчитуватися у автобусі. Це добре що тут водії нормально відносяться до цього та можуть безкоштовно пропустити, а так би прийшлось пішки йти на роботу)
22 Jan 2023, 08:02
33282/237704
about 3 hours ago