Українська Манітоба
-
Ну навряд чи, бо просто авіарейсів не вистачить, однак багато.
-
Мабуть за місяць заїдуть ледь не та ж кількість, що і за цілий рік
-
Поки нема новин про продовження CUAET заходів. Продовжують тільки settlement services на рік (програми адаптації, мовні курси тощо, однак не готелі). За чутками з різних кабінетів, фінансування CUAET заходів поки немає у бюджеті федерального уряду на новий фіскальний рік, який починається з 1 квітня. Однак, буде видно...
-
Купіть peggo картку в 7eleven або shoppers. Вона коштує 5$, якщо її поповнювати, то вартість проїзду буде 2.80. Крім того якщо створити акаунт і підв'язати туди цю картку, то 5 доларів повернуть вам на рахунок картки
-
Так з весною та і CUATE хз подовжують чи ні?
-
Цього не уникнути. Он моя дружина каже, що у мене до цих пір рожеві окуляри, коли я розказую про Канаду 🤓 А вже 9 років, як ми починали канадське життя з буквально нічого, крім 4 валіз і необхідного мінімуму грошей. Однак, я не втомлююсь стверджувати, що Канада - найкраща країна в світі.
-
Головне щоб без рожевих окулярів
-
Найкраща після України, бо то рідна держава!
-
Вона думає приблизно так само, лише без окулярів )))
-
Цікаво було б почути відгук дружини)
-
В різних країнах Європи. (Це я про себе)
-
"загального страхування", або general insurance, або Property and casualty insurance. Страхування життя та здоров"я має трохи інші вимоги.
-
До речі, знайшов один фейсбучний пост багаторічної давнини в Українцях Манітоби. Про мою першу роботу в Манітобі. То майже рік на час, коли здавав на професійну сертифікацію. Якщо хто хоче почати кар'єру страхового брокера, то вам на сайт асоціації страхових брокерів Манітоби. Тут також і оголошення про роботу. Все що потрібно для старту - взяти self-study курс Fundamentals of insurance та здати екзамен. Після реєстрації на курс у вас є півроку, щоб здати екзамен. Хоча з досвіду скажу, що підготуватись можна за місяць без особливої складності. На екзамені подаються питання виключно по матеріалу з книги курсу. Ось тут можна зареєструватись на курс Fundamentals of Insurance Є дві опції: просто базовий курс і курс з відразу навчанням в MPI (Manitoba Public Insurance). Кому як виходить по грошах FOI ibam.mb.ca/fundamentals-of-insurance.html FOI/IWS ibam.mb.ca/fundamentals-of-insurance-iws-certification.html Після того як здали екзамен, звертаєтесь у будь-яке брокерство і шанс отримати роботу хороший. На початок можна розраховувати на зарплату на $15-18/год. Що ви будете робити? Початкова позиція - це реєстрація, страхування авто та видача водійських прав та id cards - Autopac. Майже як колись МРЕВ в Україні 😉. Для першої роботи в Канаді, це може бути непоганий варіант, якщо хтось ще шукає, чим зайнятися. А потім вже можна вирішити, чи робити в цій сфері кар'єру чи ні. Крім такого необхідного "канадського" досвіду, робота в Autopac дає можливість почати дуже добре говорити і розуміти англійську. Обслуговуючи 30-40 клієнтів в день, ви будете приречені на покращення англійської. Як є питання, пишіть. То була моя перша робота в Канаді. Також знаю, що в групі є страхові брокери і навіть менеджери брокерств, які зможуть дати більше інформації по цій сфері. Оскільки відразу кілька людей написали приватно, спробую відповісти на питання тут, бо нема часу окремо відписувати. - Робота страхового брокера в Канаді принципово відрізняється від роботи страхового брокера/агента/працівника страхової компанії в Україні. Маю досвід роботи в цій сфері і в Канаді, і в Україні, тому дуже добре знаю це. Якщо в Україні в страхування йдуть часто досить випадкові люди без спеціальної освіти, то в Канаді працювати брокером можна виключно тільки після отримання ліцензії від регулятора, передумовою якої є екзамен на знання основ страхової індустрії. - Працюючи страховим брокером з ліцензією 1-го рівня, у вас нема як правило жодних "планів продажів". Ви працюєте виключно в офісі брокерства під наглядом менеджера або суперайзера з ліцензцією принаймні 2-го рівня. Ви навіть не можете їхати "на виїзд" до клієнта самостійно. Все тільки в офісі. Нікуди ходити не треба, клієнтів шукати не треба, бо у вас їх буде "з вулиці" досить багато кожного дня, бо кожному треба застрахувати авто, човен, хату, бізнеси і таке інше. - Маючи ліцензію 1-го рівня ви в основному (принаймні спершу) будете займатись тільки Autopac: страхування та реєстрація авто, видача водійських прав, запис на здачу екзаменів для водіння тощо. Не скажу, що дуже легко спершу, бо море інформації і вимог, але досить цікаво. Також згодом вам можуть в нагрузку ще дати страхування житла. В основному це буде допомога брокеру, який замається Personal Lines. Ви будете проводити опитування клієнта щодо його будинку, робити прості поновлення контрактів тощо. - Так, можна розвиватись в страхуванні. Є ліцензії трьох рівнів. Для цього сумарно треба здати 4 екзамени. Маючи ліцензію 2-го рівня ви вже вважаєтесь професіоналом, який може займатись будь-якими видами страхування: як для бізнесу, так і фізичних осіб. Отримавши ліцензію 3-го рівня, ви можете бути менеджером брокерства чи його філії. - Є також і можливість вчитись і далі, отримуючи сертифікацію CIP - Certified Insurance Professional. Частина курсів вам зарахується, якщо ви будете мати ліцензцію 3-го рівня (Full CAIB). Також тут можна формувати різні напрямки кар"єри. Кому цікаво тут більше деталей: www.insuranceinstitute.ca/.../cip/cip-your-career Це все стосується так званої індустії
-
А ви жили ще десь окрім України та Канади?
-
Ну і на якому місці Канада у вас?
-
Вітаємо, Віталік! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це другий дім (після України), тому на першому.
-
Ну якщо хтось живе в унітазі, то це не проблема Канади, а того, хто десь там живе )))
-
Аналогічно. Канада - дім. І цим все сказано.
-
Як можна такий унітаз своєм домом зробити? Я вам заздрю, в мене не виходить
22 Jan 2023, 08:02
33324/237306
less than a minute ago