Українська Манітоба
-
Why do you need them? Winnipeg looks exactly the same...
-
Have fun bro, I heard “Mahadan” is beautiful this time of the year, send us un update or a post card. Cheers.
-
Писали вже...Берлін
-
Та всі прекрасно знають які тут мінуси та плюси вже сто раз писали, моя думка сильно не відрізняється від вашої
-
В мене дипресія від місцевості від тої рівнини, холоду, від самого міста, від машин, від бомжів
-
Хотілось би почути ваші… в кожного свій experience…
-
Ну депресія легко лікується, є і лікі, є і різні центри допомоги, так би одразу і написали, а то унітаз відразу, чи що ви там писали? Це ж тільки перша зима, далі буде легше і к бомжам звикнете, холод скоро закінчаться, життя наладиться, всім важко зараз…
-
Можете це своєму чоловіку сказати
-
Ви навіть не були резидентом України на початок війни, але, користуючись своїм громадянством, потрапили у програму, зроблену для людей, що тікають від війни зі своїх домівок і користувалися усіма бенефітами цієї програми. То майте сором хочаб стулити пельку і попіздувати у Берлін назад мовчки, а не казати місцевим, які Вас тут прийняли і за чиї податки Ви сюди взагалі потрапили, що їх дім "унітаз".
-
@Just_ERISS навіть не витрачай свій час, тут все…
-
Пробачте
-
Міряєте по собі? Моєму чоловіку у полупорожньому онкодиспансері вже декілька місяців окупованого Херсону терміново видаляли пухлину. Видаляли під місцевою анестезією, не під загальною, бо загальної був дефіцит, а у його випадку можна було ще якось потерпіти відчуття. Я навіть бінти та шприці йому у лікарню купляла по всьому місту у людей з рук, бо ніхера у місті не було. І замість уколів післяопераційного знеболюючого у нього були таблеточки кетанову. Тільки після цього ми були вимушені евакуюватися. І так, він, як і я, повністю непридатний до військової служби.
-
Я вам дуже співчуваю… якій жах ви пережили! Нехай Бог вас оберігає і все в вас буде добре❤️