Українська Манітоба
-
Хотілось би почути ваші… в кожного свій experience…
-
Ну депресія легко лікується, є і лікі, є і різні центри допомоги, так би одразу і написали, а то унітаз відразу, чи що ви там писали? Це ж тільки перша зима, далі буде легше і к бомжам звикнете, холод скоро закінчаться, життя наладиться, всім важко зараз…
-
Можете це своєму чоловіку сказати
-
Ви навіть не були резидентом України на початок війни, але, користуючись своїм громадянством, потрапили у програму, зроблену для людей, що тікають від війни зі своїх домівок і користувалися усіма бенефітами цієї програми. То майте сором хочаб стулити пельку і попіздувати у Берлін назад мовчки, а не казати місцевим, які Вас тут прийняли і за чиї податки Ви сюди взагалі потрапили, що їх дім "унітаз".
-
@Just_ERISS навіть не витрачай свій час, тут все…
-
Пробачте
-
Міряєте по собі? Моєму чоловіку у полупорожньому онкодиспансері вже декілька місяців окупованого Херсону терміново видаляли пухлину. Видаляли під місцевою анестезією, не під загальною, бо загальної був дефіцит, а у його випадку можна було ще якось потерпіти відчуття. Я навіть бінти та шприці йому у лікарню купляла по всьому місту у людей з рук, бо ніхера у місті не було. І замість уколів післяопераційного знеболюючого у нього були таблеточки кетанову. Тільки після цього ми були вимушені евакуюватися. І так, він, як і я, повністю непридатний до військової служби.
-
Я вам дуже співчуваю… якій жах ви пережили! Нехай Бог вас оберігає і все в вас буде добре❤️
-
А можна запитати який тут у вас був досвід з канадською медициною?
-
Він вже не потребує спеціального догляду, сподіваюся, і не буде більше потребувати. Ми ж у Грузію потрапили спочатку після евакуації і там є Амерікан Хоспітал, який безкоштовно все робив для українців. Але ми робили дослідження мені вже тут, по моїх хворобах, все було цілком нормально. Трошки була проблема з тим що тут інші препарати деякі, але ок.
-
Я щнаю, що купа нарікань на медицину, бо в Україні можна було все домовитися і зробити швидко. Тут інакше це працює. В той же час у нашої сім'ї виключно позитивний досвід від лікарів. Дочці робили складну операцію на очі, ми дуже задоволені відношенням, результатом, про який в Україні модна було тільки мріяти. Сімейний лікар швидко на все направляє, як щось треба. Наш досвід виключно позитивний. Єдиний мінус то це дерматолог, рік чекаємо на видалення родинок 😂
-
Добрий день) В мене є питання і я буду дуже вдячна, якщо хтось допоможе. Якщо я приїду в Канаду(Вінніпег) до 31 березня, наприклад в двадцятих числах березня. Чи отримаю я допомогу з тимчасовим безкоштовним готелем на 30 днів? Чи після 31 березня я вже не зможу знаходитись в готелі?
-
Доброго ранку. Досвідчені користувачі CIBC, питання до вас. Сьогодні помітив, що 28 лютого з чекінг аккаунту зписалося 6.95 і 0.25 service charge, хоча при відкритті рахунку співробітник банку сказав що 2 роки цей аккаунт має обслуговуватися безкоштовно. Підкажіть чи так і має бут, чи потрібно звернутися до банку з цього питання?
-
Користувач Vinnipeg2023, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("1бедрум 1548. 2..") не відповідає мові правил чату.
-
добрий день хтось підкаже як шукати квартиру в оренду?
-
Користувач Glukhov Sergii, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый день нуж..") не відповідає мові правил чату.