Українська Манітоба
-
Я щнаю, що купа нарікань на медицину, бо в Україні можна було все домовитися і зробити швидко. Тут інакше це працює. В той же час у нашої сім'ї виключно позитивний досвід від лікарів. Дочці робили складну операцію на очі, ми дуже задоволені відношенням, результатом, про який в Україні модна було тільки мріяти. Сімейний лікар швидко на все направляє, як щось треба. Наш досвід виключно позитивний. Єдиний мінус то це дерматолог, рік чекаємо на видалення родинок 😂
-
Добрий день) В мене є питання і я буду дуже вдячна, якщо хтось допоможе. Якщо я приїду в Канаду(Вінніпег) до 31 березня, наприклад в двадцятих числах березня. Чи отримаю я допомогу з тимчасовим безкоштовним готелем на 30 днів? Чи після 31 березня я вже не зможу знаходитись в готелі?
-
Доброго ранку. Досвідчені користувачі CIBC, питання до вас. Сьогодні помітив, що 28 лютого з чекінг аккаунту зписалося 6.95 і 0.25 service charge, хоча при відкритті рахунку співробітник банку сказав що 2 роки цей аккаунт має обслуговуватися безкоштовно. Підкажіть чи так і має бут, чи потрібно звернутися до банку з цього питання?
-
Користувач Vinnipeg2023, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("1бедрум 1548. 2..") не відповідає мові правил чату.
-
добрий день хтось підкаже як шукати квартиру в оренду?
-
Користувач Glukhov Sergii, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добрый день нуж..") не відповідає мові правил чату.
-
Дивно, що у дружини така ж сама фігня. Можливо співробітник банку щось наплутав при відкритті рахунку. Краще запитаю у банку. Дякую за пораду
-
Списана комісія мала в той же день повернутись. Якщо ні, йдіть в банк. Вони пофіксять
-
В Україні люди звикли що в любий час можно пройти повне медичне обстеження head to toe в любій приватній клініці раз чи два рази на рік тільки гроші плати чи майже любі ліки можно купити в аптеці , тому в нас люди майже всі «лікарі» та «фармацевти» зараз важко перестроітись звичайно…тут все іде через сімейного лікаря, просто так до дерматолог, хірурга, уролога не прийдеш, так треба чекати…тому ви це сприймаєте або ні… така система, що зробиш?
-
Краще звернутись. Вчора у додатку банку багаторазово відображалось повідомлення про промилки й проведення технічних робіт. Мені помилково надійшов лист, ніби на рахунку залишилось менше 100$, потім надійшло вибачення.
-
Така картинка на сьогодні
-
Ідіть в банк
-
1бедрум 1548. 2 бедрум1758 Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район!
-
Так