Українська Манітоба
-
Користувач English Dojo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Уроки английско..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт. Знайомий попросив поширити інформацію про вакансію в їхній компанії: m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02L8MbBS597ZV8WHLcBH2G19uC7VoZBQRTRS74n8joSSHGNRd5BfUfxGLMbJ2e3yr4l&id=100063727983887&mibextid=Nif5oz
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Це за три місяці?
-
Перевірте туалети чи не течуть. Купіть food coloring, налийте у бачок, і подивіться чи поміняється вода у toilet bowl. Якщо у вас будинок, то також подивіться чи є mounted humidifier on furnace. Якщо він неправильно працює (постійне журчання води), то це однак, що десь тече. Сам humidifier бере небагато води, але якщо неправильно працює, то ви втрачаєте гроші.
-
Я оновив обидві картки сьогодні у Winnipeg transit customer service. Тобто їх обнулили, повернули гроші на картки та фізично не міняли. Мені чітко не змогли відповісти чому вони перестали зчитуватись у автобусі. Але сказали, що 99% всіх проблем трапляються після онлайн поповнення картки та наполегливо рекомендовали не робити цього у подальшому. Так що shoppers and 7\11