Українська Манітоба
-
Доброго дня, хотів поцікавитись в тих хто володіє даною інформацією, який краще обрати інтернет у Вініпезі, на Bell та Show дуже скаржаться люди, бо приходять оплати більші чим встановлені в контракту, можливо хтось користується іншими провайдерами, підкажіть. Зараз обрали Охіо інтернет, у них підключення без контракту та можливість отримання безкоштовного місяця інтернету, може хтось чув за їхню якість інтернету?
-
Більшість людей які нарікають просто не зрозуміли всі деталей при прийнятті того чи іншого контракту. Shaw та Bell є власниками більшостю «ліній» тому всі інші - посередники. Рекомендую як і shaw так і bell - 68$ за 1000мбіт
-
У цих операторів контракти, я ж шукаю без контрактних провайдерів, тому точно не маю бажання обирати за що можу оплатити штраф
-
Люди користуються і їм приходять замість 99 доларів 140 і так далі, вони телефонують їм говорять ті в 10 годину ранку робили підписки на плвтні канали, а люди в цей час були на роботі, так протягом 4 місяців різна фігня відбувається
-
За 9 місяців користування Shaw ніяких нарікань, платимо завжди одну і ту ж суму, інтернет літає
-
Аналогічно😁
-
Там в пості на ФБ, на який ви посилаєтесь, мова йде про ТБ. Не про інтернет. За ТБ їм виставили більший рахунок, бо вони підключили платний канал.
-
У технологічній відсталості Канади, звісно.
-
Шановні , таке питання , у дружина вінпас (pego card ) постійно не працює, за тиждень вона міняли її 5 разів ,тобто кожного дня . В чому може бути причина ?
-
У мене була схожа ситуація коли я поповнював його онлайн. В сервіс центрі пояснили, що враховуючи кривизну системи картка може замінюватись з вінпасу на звичайну для придбання поїздок. Тому тепер поповнюю тільки в кассах.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як краще надіслати кошти в Україну з Канади? Дякую
-
Я здохла
-
Просто подякуйте долі, що Ви не їздите басами😂
-
Без контракту є гарна альтернатива припейду від мобільних операторів, таких як Lucky, наприклад. Якщо не заплатив то і послуги немає. Але інет від них м'яко кажучи 💩 та й пінг дуже незручно великий...
-
Ясна річ, що дівчата на касі лише можуть здогадки свої ліпити, бо вони не тех підтримка. Картки вони замінюють теж, але нескінченно то робити не будуть, колись ви почуєте пораду змінити варіант на звичайний чи навіть на авто))
-
Халепа) такого ще не бачив, співчуваю, сам тиждень довбався)
-
Може бракована партія?
-
Ні не в цьому справа , якби так було б.
-
Шо, знову?🙃
-
Не носи поруч з телефоном, розмагнічується
22 Jan 2023, 08:02
33518/230154
3 minutes ago