Українська Манітоба
-
Там в пості на ФБ, на який ви посилаєтесь, мова йде про ТБ. Не про інтернет. За ТБ їм виставили більший рахунок, бо вони підключили платний канал.
-
У технологічній відсталості Канади, звісно.
-
Шановні , таке питання , у дружина вінпас (pego card ) постійно не працює, за тиждень вона міняли її 5 разів ,тобто кожного дня . В чому може бути причина ?
-
У мене була схожа ситуація коли я поповнював його онлайн. В сервіс центрі пояснили, що враховуючи кривизну системи картка може замінюватись з вінпасу на звичайну для придбання поїздок. Тому тепер поповнюю тільки в кассах.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як краще надіслати кошти в Україну з Канади? Дякую
-
Я здохла
-
Просто подякуйте долі, що Ви не їздите басами😂
-
Без контракту є гарна альтернатива припейду від мобільних операторів, таких як Lucky, наприклад. Якщо не заплатив то і послуги немає. Але інет від них м'яко кажучи 💩 та й пінг дуже незручно великий...
-
Ясна річ, що дівчата на касі лише можуть здогадки свої ліпити, бо вони не тех підтримка. Картки вони замінюють теж, але нескінченно то робити не будуть, колись ви почуєте пораду змінити варіант на звичайний чи навіть на авто))
-
Халепа) такого ще не бачив, співчуваю, сам тиждень довбався)
-
Може бракована партія?
-
Ні не в цьому справа , якби так було б.
-
Шо, знову?🙃
-
Не носи поруч з телефоном, розмагнічується
-
Rip
-
Вона загубила свою картку , потім коли зробили нову - це і почалось . Поповнювала через касу , але іноді добу,іноді меньше воно працює , змінюємо кожний день,сценарій такий самий , розмовляти з робітниками сеснсу немає ,версії завжди різні ,то автобус розмагнічує,то телефон , то ретроградний Меркурій . Як я зрозумів ,ці дівчата в кіоску не розуміють ,як воно працює . Технічна підтримка питає номер помилки 🤣 якби її вибивало би на сканері ,то може і назвали . Короче дичина , що робити з цим не розуміємо ,тому і спитали ,може хтось мав схожу ситуацію , та знайшов вихід .
-
Хз я там поповнила кілька днів тому і білетики купляла чоловіку ><
-
Там закрили вже давно ,нічого немає .
-
Сходи у нас поруч з домом є теж офіс ціх чуваків у сіті холл. Вони наче нормальні
-
Були тиждень тому , висіла оголошення, що не працюють . Треба ще раз туди прийти , бо це сюр 🤣
22 Jan 2023, 08:02
33524/231269
about a minute ago