Українська Манітоба
-
Хаха)) я тут місяць) просто ще б місяць почитала груп і сюди не поїхала 😅 я 5 років допомагала бездомним в Україні тому мене це недуже лякає - так їх тут багато) але до прикладу в Америці їх неменше) тут легалайз тому едіктит персон ви будете бачити часто)
-
Тільки от чому воно з банку прийшло? Зазвичай такі бумаги з ревеню сервіс
-
Якщо ви будете жити у даунтауні та їздити на автобусі, то у вас також може виникнути схоже враження. Все ж таки концентрація "цікавих людей" тут трохи підвищена. Але це компенсується дешевшою орендою, наприклад. Знімаєте апартаменти в кращому районі та маєте власне авто - і 95% тих приколів не бачите.
-
Декларація про ваші доходи за минулий рік. Там же ж пише. Ставите галочку де ваш соушл, і вказуєте ваш дохід. В голандії і сша також таке є. Я навіть не будучи в канаді знаю, що смерть і податки невідвортні 😂
-
Доброго вечора ,допоможіть будь ласка,від rbc прийшов лист . Declaration of tax residence for individuals. Шо це таке ? І з чим його їдять . Бо дружині нічого не приходило подібного ,дякую
-
Та ви ж казали, що за 9 років не знали таких випадків, то куди хто приїжджав? 😄 з ваших слів, походу мій чоловік перший чи останній, з ким таке сталося🤣
-
Все зрозуміло, але добре коли нічого не трапляється. Але ж як бачимо щось таки трапляється з людьми і от така пасивна реакція від поліції.
-
Я от власне пробую відділити реальність від людей яким просто не пофартило. Так буває, і це не тому що хтось дурень чи розумний. Насторожує те що не тільки в цьому чатіку, а й весь фб і тд, якось аж дуже багато невдалих кейсів. Пробую в тому розібратись. Якщо Ви приїхали 9 років тому, значить Ви пройшли через всі круги іміграційного пекла і я не пробую применшити ваші досягнення. Вибачте, якщо зачепив
-
Це всім і так зрозуміло. Скріншот для того, щоб вони зрозуміли, що від них хочуть.
-
Так, 100%. Коли у нас на заправках щось трапляється (пограбування наприклад), то поліція швидко приізджає та навіть заарештовує. Я тепер думаю, що це якась корупція, не інакше. Ну не мають вони приїзджати.
-
Про поліцію Ви точно написали. Може у них правило - приходьте коли щось трапиться, не можете прийти, прилазьте, вже вмерли, ну то й земля пухом.
-
Будь-ласка, без філософії. Вас грабували? ПР зробили? Яке співвідн заробіток/витрати/ мортедж? У всіх країнах інші правила, і я само собою буду їх поважати, але я не про культуру і ментальність, а про реальні факти які з Вами відбулися
-
Їм пофік на скріншот. Якщо цієї акції в даний момент не проходить - вони і не підключать😉
-
Так 👍наркомани , бомжі і інші неадекватні люди )
-
Не їдьте сюди. Все дуже погано. Страшна, кримінальна країна. Дуже небезпечно. По вулицям краще не ходити взагалі. Поліція існує лише для штрафування за перевищення швидкості, неправильну парковку або вживання алколю там, де неможна. Ну, я за 9 років життя в Вінніпезі цього не знала, але завдяки цьому чатіку та новоприбулим - тепер знаю.
-
Про вдачу забули, бо можна недожити до скінчення часу 😂
-
Тут інші правила, і це точно)ніж ті до яких ми звикли) тому потрібен час)
-
Під "цікавими людьми" Ви маєте на увазі кончених наріків, які агресивно себе поводять? Люди, пишіть як є! А то я хочу зрозуміти "цікаві" це ви про кревтивних і творчих законопслушних людей? Чи все таки про драг адіктс?
-
Інструкція що робити якщо на вас нападають: 1. Втащіть 2. Поліції скажіть, що ви не захищались! А просто напали першим. 3. ??? 4. Ви вільний! Нападник у в'язниці за те що захищався.
-
Ну якраз от емоції і реальні кейси мене цікавлять, на travel.canada.gov я вже був, там чітко пише що Канада найкраща країна в світі 😂
22 Jan 2023, 08:02
3372/240256
about an hour ago