Українська Манітоба
-
Хз.я з власним житлом і доходом у 1700 $я жінка і дитина на все вистачало і кожен рік їздили зимою в ізраїль або в ємірати.
-
Це шо на околиці Миколаєва десь? У сусідньому Херсоні, десь в дупі спального району з такою квадратурою стара хрущовка стільки коштувала
-
Друже ну не треба рахувати 1500$ в Канаді і на приклад 200$ в Україні.ти рахуй що ти можеш купити на зарплату.дивись 1500 в вініпегу це не вистачить навіть на оренду гарної 2 кімнатної квартири
-
То ці всі люди які мають менше 300 там вже померли чи як?
-
Заїдьте в умовне містечко N, де і на сьогодні 8000 вважається гарною з/п. А 300$ це уже 12000
-
А я вам кажу, що навіть виживання за 300$ в Україні не буде.
-
Так тут 1500 це мінімалка. А в Україні 6000. Далеко ви на них заїдете?
-
Навіть поняття "виживання" в кожного різне
-
Я не кажу про життя за 300$.було порівняння зарплат і я кажу що умовна середня зп в Україні 300$ це те аґсаме що тут 1500$.вот і все і до ні на 300 в Україні ні на 1500 в Канаді то буде не життя а виживання.
-
Крім доходів і витрат варто розуміти, що в кожного різний стиль життя і забаганки. При певних розкладах в Україні і з 10к дол/міс можна бути в мінусі🍸🍸 Тому ця дискусія звісно цікава, але ні про шо.
-
На хабарі ))
-
Мультивсесвіт, як у Марвелі, коротше 🙃
-
Відняв. Куди ділись ще 38тис. грн?) Жарт
-
Аа, і тут зв'язки..все ясно)
-
Хто знає в який орган написати клейм, що лендлорд цього пана займається недобросовісною конкуренцією?😱
-
То вам пощастило.я знімав гарну квартиру в норм районі,2 спальні 1550+ інтернет + світло=1800 в зимку
-
Це приватний будинок і власник має наше коріння
-
Круть!
-
Так, другий поверх у дуплексі. Спальня, в дитини кімната, living room, кухня. Без страховки
-
А це тому що ми звикли податки не платити.в Канаду приізжаем і 30% платимо а в Україні лібо в чорну лібо на фопах сидимо і платимо 5% а потім ой пенсія маленька,держава погана,а вот в Канаді пенсія 1000$.люди не розуміють що пенсія вираховується з відрахувань які людина зробила за все своем життя працюючи
22 Jan 2023, 08:02
33738/238484
32 minutes ago