Українська Манітоба
-
Я теж жила у Європі пару років ще задовго до війни. Та я вам скажу, що то зовсім не бюрократія була в порівнянні з цією😄 якби ж то була одна тільки проблема) для нас тут велика проблема з безпекою, бо коли були в країні мого чоловіка (Йорданії), теж могли, як і ви, не зачинити машину або вікно. Забували навіть квартиру зачинити. Гроші за воду залишали просто на порозі квартири за дверима. В чоловіка випав з кишені телефон, він не помітив, так люди підняли і віддали. Це тому що там суворо карають навіть за несуттєві злочини, люди бояться щось робити. Стосовно ситуації з безпекою в Україні, я відчутно помітила цю різницю в Йорданії, а тут ще більше, бо такого з нами не ставалось навіть в Україні. Зламалась машина, тут ми віддали за ремонт в 10 разів більше. Те ж саме розбите скло, все це дуже б‘є по кишені, такі непередбачувані розтрати, а коли працюєш на мінімалці, при цьому з середньою англійською, це дуже відчутно. Тим паче якщо немає можливості працювати за фахом, бо на це потрібно дуже багато грошей, щоб перевчитися та підтвердити диплом. І ще, це тільки моя думка. Я не хочу ні з ким сперечатись щодо цього, це мій особистий досвід)
-
групи дуже треба відділяти інформацію корисну і емоційне пережиття людей)) і якщо їх довго і забагато читати щодня то можна «увірувати в усі можливі найгірші сценарії»))то дуже часами дисмотивує)
-
Продам ноутбук www.bestbuy.ca/en-ca/product/hp-14-laptop-natural-silver-amd-3020e-64-gb-ssd-4-gb-ram-windows-11/16373967 Був в користуванні буквально пару разів, не підійшов розмір. Хотіли повернути, але пес розгриз коробку вщент😬 Ноутбук простенький, брали для роботи і щоб кіношку глянуть. Стан ідеальний, все працює, є зарядка. Купували за 349,99+tax Продаємо за 300 (якщо що домовимся😉) Самовивіз район St Boniface За деталями пишіть в ПП
-
Я не про філософію, я про то чи дійсно там часто грабують на вулицях, щоб зробити той пр тре нирку продати, знайти норм роботу нереально а сервіс в канаді дійсно не розвинений? Це просто особиста думка якоїсь конкретної людини якій не повезло, чи це просто буденність до якой всі звикли і такі "ну що такого що вас там хтось пограбував, ну подумаєш, зато Canada , G7.
-
Якщо в Европі все нормально і е якісь преспективи , то можно залишатися )
-
Це абсолютно індивідуально , скільки людей , скільки і думок
-
А можна поконкретніше, що сталося? Бюрократія чи в чому проблема? Я сам згоряча поробив ті візи, купив квитки і прям гинув до Канади. Сам живу в Європі ще до війни. Машину можу забути закрити на ніч, а з бітами на мене навіть в супер кримінальній і корумпованій Україні не нападав. Я от власне, начитався тих груп і не розумію чи то взагалі варто щось змінювати? Замість хеппі Кенеда, я отримаю дорогу, ліниву, холодну і кримінальну Індію. Поправте мене якщо я щось не правильно зрозумів.