Українська Манітоба
-
Нехай це буде мем дня сьогодні 😂 dirty Friday!
-
Штраф 10 тис. sounds not good…
-
Ось відповідь від ріелтора, який дуже скурпульозно слідкує за закаонм щодо обмежень по нерухомості: " Я погоджусь. Жодного офіційного документа немає. Це нащо посилаються (CMHC), веазує на загальні виключення і ніде слово не здадуться про CUAET. Я контактував адвоката і вона так само не впевнена. Крім цього, я послав запити до MREA ( Manitoba Real Estate Association) і поки не отримав відповіді. Звичайно, можна робити транзакції, але якщо буде доведено, що така транзакція не відповідає закону, то всі хто задіяні ( брокери, рієлтори), можуть бути оштрафовані аж до 10 тисяч. Крім цього нового власника,можуть теж покарати. Найкраще рішення, проконсультуватися з юристом".
-
Вітаю. Шукаю по чату інфо, вроді хтось писав вже, але не знаходжу. З якого віку дитині потрібна окрема кімната при оренді? Дитині 6 років.
-
Привіт, шукаю мануала якій може вправити хребет, дякую за контакти.
-
Якщо менше 25% то потрібно платити додаткову суму страхування CMHC, і тому це дорожче. Якщо банк взагалі погодиться на іпотеку звичайно. В цілому зараз вартість іпотеки надзвичайно висока, ріст вартість нерухомості призупинився, дуже добре прораховуйте чи вигідно купувати нерухомість при даній ситуаціі на ринку
-
Зараз mortgage rate дуже піднявся більше 5% і кажуть що і далі буде рости, хоча куди ще більше 🤷♀️то напевно зараз вигідніше рентувати ніж купляти…