Українська Манітоба
-
Мені це теж незовмім понятно, може хтось пояснить? Все зараз списується на Ковід 🤷♀️
-
Ось це рішення піднімати рейт замість побудови доступного житла - мені не зрозуміле, зовсім. Канада мотивуює імміграцію і якщо глянути, як кількість населення збільшилась за останні десятиліття. Але відмовляється вирішувати питання доступного житла. Море території для будівництва і бажаючих працювати в цій галузі.
-
Типу викупили, а самі додому поїхали? Чи купили, щоб потім здавати, а самі живуть в будинку?
-
Не знаю, як ковід з тим пов'язаний. В Україні будівництво нових житлових районів не спинялось і навіть люди з заробітками нижче середнього, по трішки шкрябали на 1но кімнатну студію в новобуді. Тут виходить, що іммігруйте, везіть свої збереження та спалюйте в пічці оренди житла.
-
До Ковід в Брендоні модно було купити новобудову за $400 тис, зараз мінімум $500 тис. Процентна ставка росте будинки дорожчають і рієлтерів бізі, все розмітають… де логіка?
-
Так напевно все ці фактори в купі і відіграють негативний вплив на ринок нерухомості на жаль…
-
Хтось може підказати гарного чоловічого перукаря, бажано на Півдні?
-
От про ріст цін на будматеріали в яблучко! Як почався Ковід всі засіли по домах і почали робити renovation цвяха в Canadian tier не можно було купити! 😂 полиці пусті були! Ціни ви росли в 2-3 рази! Особливо на lamber, жесть було просто! Побувати деку коштувало шалені гроші!
-
Привіт! Як змінити адресу на health card? Пані, яка видавала карту, казала, що після отримання постійної адреси потрібно зробити фото якогось документу і вислати на email, вказаний на тій карті. Я так розумію, потрібно зробити фото договору оренди?
-
І чи треба ще кудись повідомляти про зміну адреси? Крім банку