Українська Манітоба
-
Якщо в Европі все нормально і е якісь преспективи , то можно залишатися )
-
Це абсолютно індивідуально , скільки людей , скільки і думок
-
А можна поконкретніше, що сталося? Бюрократія чи в чому проблема? Я сам згоряча поробив ті візи, купив квитки і прям гинув до Канади. Сам живу в Європі ще до війни. Машину можу забути закрити на ніч, а з бітами на мене навіть в супер кримінальній і корумпованій Україні не нападав. Я от власне, начитався тих груп і не розумію чи то взагалі варто щось змінювати? Замість хеппі Кенеда, я отримаю дорогу, ліниву, холодну і кримінальну Індію. Поправте мене якщо я щось не правильно зрозумів.
-
Дякую за відповідь! Дуже шкода, що так сталося з вами, але радію, що знайшлася краща можливість для вас — хай надалі все буде легко і щасливо!
-
По-перше, тому що зі мною за все життя не ставалося стільки проблем, скільки тут. І по-друге, просто знайшлась краща можливість влаштуватись в країні мого чоловіка на Середньому Сході. Для тих, хто зараз хоче написати про отримані гроші, скажу так, що я тут залишила набагато більше, ніж отримала.
-
Можна конкретизувати? Який саме закон , допоможе мені у випадку коли я стикаюсь з буйними в автобусі? А то окрім порад " опустити очі " , " втікти" і " не зважати " я поки нічого не бачив