Українська Манітоба
-
Це абсолютно індивідуально , скільки людей , скільки і думок
-
Скажіть ще будь ласка, яки документи вони хочуть при підключенні, якщо пам'ятаєте. Може там sin номер, тощо. Візьму одразу з собою.
-
Щиро дякую вам! Спробую показати, може дійсно спрацює)
-
Скільки людей стільки й вражень 🤷♂
-
А можна поконкретніше, що сталося? Бюрократія чи в чому проблема? Я сам згоряча поробив ті візи, купив квитки і прям гинув до Канади. Сам живу в Європі ще до війни. Машину можу забути закрити на ніч, а з бітами на мене навіть в супер кримінальній і корумпованій Україні не нападав. Я от власне, начитався тих груп і не розумію чи то взагалі варто щось змінювати? Замість хеппі Кенеда, я отримаю дорогу, ліниву, холодну і кримінальну Індію. Поправте мене якщо я щось не правильно зрозумів.
-
це prepaid у вас?
-
Спробуйте показати їм цей скріншот, можливо, вони відразу зможуть включити вам цей тариф.
-
На сайті вони не мають таких тарифів, тому що це акційна пропозиція для нових клієнтів. Цей тариф працюватиме рік чи півтора, точно не пам'ятаю. Запитайте у них, вони вам все розкажуть.
-
У Поло парку є острівець Фідо. Підключав там. Спочатку пакет був за 45 доларів, а потім у додатку з'явилася пропозиція змінити пакет. У пакету всі умови ідентичні лише ціна 30 доларів.
-
Дякую за відповідь! Дуже шкода, що так сталося з вами, але радію, що знайшлася краща можливість для вас — хай надалі все буде легко і щасливо!
-
Дякую за відповідь! Дуже гарні умови. Але на їх сайту не бачу такого тарифу, скажіть будь ласка де ви підключили його?
-
Штрафами за парковку машин неправильним боком😄
-
І підключення безкоштовне. Вони сказали, що і за зв'язок відразу платити не обов'язково. Сказали щоб сплатив через 3 тижні.
-
34 розділ кримінального кодексу
-
По-перше, тому що зі мною за все життя не ставалося стільки проблем, скільки тут. І по-друге, просто знайшлась краща можливість влаштуватись в країні мого чоловіка на Середньому Сході. Для тих, хто зараз хоче написати про отримані гроші, скажу так, що я тут залишила набагато більше, ніж отримала.
-
А можуть і не бути причетні. То чому звинувачувати бомжів і казати чи можна з ними щось зробити
-
Можна конкретизувати? Який саме закон , допоможе мені у випадку коли я стикаюсь з буйними в автобусі? А то окрім порад " опустити очі " , " втікти" і " не зважати " я поки нічого не бачив
-
Fido 30 доларів 20 Гб інтернету, коли закінчується 20гб інтернет повністю відключається. Зв'язок відмінний, особисто у мене проблем не було. Інтернет чудовий, теж проблем не виявив.
-
Мені цікаво, чим тоді поліція займається, якщо не виконує свої основні обов'язки?
-
ну і головний посил: поліція не приїде
22 Jan 2023, 08:02
3404/239993
8 minutes ago