Одразу напишу всім відповідь тут. Митний брокер. Дано: магістр, 5р в Академії митної служби України та 10р в митному очищенні. Оскільки я знала, що митна справа в Канаді це ліцензія, було прийнято рішення піти в логістику. Я почала пошук ще в Україні. Були співбесіди з трьома компаніями, в двух прошла далі і вони чекали мене вже в Канаді. Яким було моє розчарування, коли по приїзду обидві зникли і перестали відповідати на мої дзвінки. Пошук продовжився. 1.5міс часу (для мене то була вічність), більше 70 резюме і лише три з них на митного брокера просто так, щоб було як кажуть. І нарешті результат два підписаних джоб оффера в митній справі, третя кінцева практична співбесіда на логіста, на якій вже я відмовила роботодавцю і робота в ресторані на кухні, яку я вже мала на той час.
У мене був складний випадок, я з малою дитиною і він хворіє кожного міс тут. Просто робота в офісі мені не підходила, тільки віддалено. Зараз я працюю в компанії, яка займає перше місце в Канаді по митному оформленні та четверте місце в США. Максимально гнучкий графік, хоч з 5 ранку починай. Офіс, якщо є бажання.
Порада: абсолютно усі резюме підганяти під кожну вакансію, жодної однакової бути не може. Кожен день моніторинг ринку праці. В мене був індід кожної ночі. Погоджуваьися на абсолютно всі співбесіди, це надзвичайний досвід. Отже висновок. Все реально! Головне бажання.
Велика подяка Василю. @weswestern Дякуючи тобі я зробила це🌸 Моя початкова ціль бува продавец в Сент-Джонсі. Я навіть не мріяла продовжити улюблену справу в Канаді.
It always seems impossible until it's done.
У вас вийде!