Українська Манітоба
-
ні, вже нема місця. на неділю хіба одне є. люди просто скасовують. я напишу вам
-
Якщо ще вільно, можно мені?
-
знайшов двох
-
Одразу напишу всім відповідь тут. Митний брокер. Дано: магістр, 5р в Академії митної служби України та 10р в митному очищенні. Оскільки я знала, що митна справа в Канаді це ліцензія, було прийнято рішення піти в логістику. Я почала пошук ще в Україні. Були співбесіди з трьома компаніями, в двух прошла далі і вони чекали мене вже в Канаді. Яким було моє розчарування, коли по приїзду обидві зникли і перестали відповідати на мої дзвінки. Пошук продовжився. 1.5міс часу (для мене то була вічність), більше 70 резюме і лише три з них на митного брокера просто так, щоб було як кажуть. І нарешті результат два підписаних джоб оффера в митній справі, третя кінцева практична співбесіда на логіста, на якій вже я відмовила роботодавцю і робота в ресторані на кухні, яку я вже мала на той час. У мене був складний випадок, я з малою дитиною і він хворіє кожного міс тут. Просто робота в офісі мені не підходила, тільки віддалено. Зараз я працюю в компанії, яка займає перше місце в Канаді по митному оформленні та четверте місце в США. Максимально гнучкий графік, хоч з 5 ранку починай. Офіс, якщо є бажання. Порада: абсолютно усі резюме підганяти під кожну вакансію, жодної однакової бути не може. Кожен день моніторинг ринку праці. В мене був індід кожної ночі. Погоджуваьися на абсолютно всі співбесіди, це надзвичайний досвід. Отже висновок. Все реально! Головне бажання. Велика подяка Василю. @weswestern Дякуючи тобі я зробила це🌸 Моя початкова ціль бува продавец в Сент-Джонсі. Я навіть не мріяла продовжити улюблену справу в Канаді. It always seems impossible until it's done. У вас вийде!
-
Пий, ми чекаємо :3
-
Треба випити більше вина)
-
Давайте діліться 😁
-
Гарна історія) Ех.. може і мене колись хтось попросить поділитись історією 😁
-
Я додам, що @Kiraa_Boom першу співбесіду пройшла ще з Європи. Головне наполегливо розсилати правильно складене резюме і вірити, що все вдасться.
-
Тим більше резерви поповненні чекаємо! 😃
-
З радістю почитала би Вашу😊
-
Я пройшов через 10 різних робіт допоки не добився того чого хотів. Важко є всім, але ніколи не жалівся на це місто чи країну. Ми приїхали сюди в 2004, майже без мови, через різ втратив одного із батьків…було важко, але Канада допомогла вийти з кризи
-
@red_maksim, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
З вівторка можна буде зареєструватись на заповнення податкових декларацій in-person в офісі КУК Манітоба на 935 Main St. Наш волонтер буде приймати як по запису, так і частково walk-ins, як буде можливість. Поки що тільки двічі на тиждень по вівторках та четвергах з 10:45 am до 2:30 pm.
-
@weswestern то шо, ти будеш? А є опція просто в гості потусити прийти?)
-
Тож ніби до 1 березня мав роботдавець видати!
-
Доречі, а куди можна поскаржитись якщо не присилають?
-
А я досі чекаю т4 ><
-
То був жарт . Ще податки не робив, відтягую на наступний тиждень 🤣
-
То буде людина, яка 30 років волонтерить у податкових клініках. Розмовляє українською.
22 Jan 2023, 08:02
34146/239071
3 minutes ago