Українська Манітоба
-
На роботі питали?
-
мені здається, що запису не було. Я був тільки спочатку, нажаль, мав справи потім. Івент також був фанрейзінгом, бо збирали гроші на тепловізор. Хто хоче взяти участь, прошу долучитися до збору. Фадрейзеру довіряємо. @TaniaReftso, я з вашого дозволу залишу посилання на збір. Збираємо на тепловізор Cyclops CP335 для воїна з 77 бригади 🎯 Ціль: 71 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/4KeMTZG8Gm 💳Номер картки банки 5375 4112 0412 9824
-
Був Викладемо згодом
-
Це due date для роботодавця? Ми можемо до 1 квітня подавати?
-
Яка не відкривалась 10 хвилин😅😅😅 дякую що ви зразу кинули в чат куди донатити. Бо чоловік розгубився
-
Дівчата, запрошую до себе на танці high heels 👠 Субота 6:30 Royal dance conservatory 626 Leila Avenue За всією інформацією пишіть в приват 🥰 instagram.com/_honcharjulia_?igshid=NTdlMDg3MTY=
-
Вітаємо, PETRO! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Приходь в п’ятницю в drop in dance, я там теж викладаю 8:30pm 😉
-
1бедрум 1548. 2 бедрум1758 Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район!