Українська Манітоба
-
Так)
-
Підскажіть будь ласка хто розписувався в Вінніпезі. Які документи, де і як отримати)
-
#job #робота Потрібні працівники в різні міста Манітоби: 1. Зварювальники, 20-25$ (в залежності від досвіду) місто Rivers(або Brandon). 2. Механік важкої техніки. З хорошою англійською та досвідом. 50 годин на тиждень(10годин овертайм, за півтори ставки) 25-40$. 10 км від Вінніпегу 3. Механік важкої техніки. Місто Portage. 20$+ Писати в особисті повідомлення у ФБ профіль www.facebook.com/dmitriy.ishchenko.3?mibextid=ZbWKwL
-
В коробці рідину, масло, щоб поміняти потрібен дорогий компресор, який є на окремих сервісах. Потрібно на літрів 5 більше масла чим треба, літрів 11-13, компресором витягувати старе масло і штовхати нове, це повна заміна. Можливо вони робили часткову заміну і влили просто літрів 3 і масло змішалося?
-
їздив я на сервіс "до наших" просив поміняти рідину і коробці. ну повірив на слово не був присутній на робочому процесі, просто лишив тачку і пішов собі. Ось зараз вирішив перевірити а який колір у рідині, а він чорний, я показав іншим знатакам, кажуть рідину не міняли. Повертатись у сервіс щось вимагати не хочеться, бо я не задоволений якістю. Одне розстройство
-
Шановні, не забуваємо про правила чату на рахунок оф топа. Ми тут ге обговорювати людей зібрались.