Українська Манітоба
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
можете дати посилання, будь ласка, щоб взяти запис на відкриття рахунку?
-
Прощавай "хороший сунь" 😆😆 2 хвилини і зникло опудало 💪👍
-
🔫 @catdogvolounteerAlla кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @iiiooo333, @Code_Purple, ➕️NO MERCY➕️ ➕️NO MERCY➕️, @sergeostin, Hola,Ola💃💃🏾💃🏻, @Sheridan8, @biksin12, Христина Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
4itat nauchis
-
Всім дякую за поради/лінки. Порадьте ще будь ласка ще банк в якому краще всього/простіше відкривати рахунки? Можливо для Українців є в якихось фін установах пільгові умови тощо.
-
Усі банки в Канаді хороші. Умови приблизно однакові. Вирішуючий фактор - де швидше знайдете вільний час для відкриття рахунку.
-
Хтось знає, цікаві локації недалеко від Вінніпега , шо б познімати дроном чи може навіть хоче долучитись ?
-
Тут для всіх новоприбулих є плюшки , типу зняття плати за користування дебіт карткою на рік - два . Від себе пораджу cibc, мені сподобався процес відкриття . Онлайн застосунок , та допомога по телефону , сервіс гарний . Але в мене нема досвіду з іншими банками , так що це не в порівнянні .
-
-20 літав норм було , за бомжів можуть мене на 1000cad нагнути 👌
-
Даунтаун бомжів) Мій здох після польоту в -30😂
-
Напевно вологу зловив , обідно Шо за дрон був ?
-
Доброго дня) Шукаємо роботу сушистами або помічниками на кухні у Вінніпезі для двох людей. Можливо комусь відомі заклади де потребують працівників у цій сфері? Маємо резюме та портфоліо) Наперед дякую за допомогу та відповідь.
-
Я піднявся вище хмар і потім через пару днів він вже не зміг взлітать
-
Бачите навіть техніка не витримує сурових морозів Манітоби 😂! Знімайте краще літом…
-
Зайшов подивитися на меблі на маркетплейс , в мене питання , це так модно - продовати меблі бу з ікеа дорожче , ніж вони нові ?) типу зверху ціну накидають за той час в сили , яки витратили на зібрання ? 🌝
-
Користувач English Dojo, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Уроки английско..") не відповідає мові правил чату.
-
Та ні.. ви ж отримуєте не лише меблі.. а й попередній досвід використання, а як відомо досвід завжди щось коштує
-
Дуже дякую за відповідь. Так і думали робити)
22 Jan 2023, 08:02
34359/229569
18 minutes ago