Українська Манітоба
-
Там і так не було вибору ще с часів ковіду, зараз напевно взагалі нічого нема…плануємо їхати в Вінніпег вкінці березня… думаю чи є сенс туди заходити?🫣😊
-
Скажіть будь ласка там хоч щось лишилось в тій IKEA😂?
-
О, ми живемо за цим будинком. Чоловік в захваті від локації😅😅😅
-
Це Pinnacle, хайрінгове агентство. Я у них резюме тижні 3 тому залишив. З того часу жодної вісточки від них
-
Або references! Так, це як тут працює… Щиро вітаю🤗!
-
Результат є. Але то я не за себе, а за дружину писав. Вона в акушерстві в Україні більше 5 років. Таки взяли її в хаускіпінг в лікарні, але тільки після того як туди подзвонили і замовили за неї слово. Або як тут ще кажуть - нетворкінг
-
Джоб офер вислали, але поки на руках не маємо відкритого ворк перміту (маю на увазі без обмежень). Уже 3-й тиждень пішов очікування. Але нас запевнили, що згодні почекати
-
От і неправда. Я заздалегідь знав куди їду, тому набрав на всю сім'ю термобілизни і дружині пуховик нижче колін на 800 мг замовив з Таобао. Сумарно вийшов менше 100usd з доставкою. Тут аналгоінчні приблизно по 300 CAD
-
Головне почати, вона вже буде internal applicant, можуть пізніше взяти на uncertified HCA! Це тільки початок, а після ПР можно працювати на отримання license 🤞
-
Ну в лікарні праця, тому треба
-
Дружина викупила Guess в Marshall's в Поло Парку за 30-ку
-
Треба знімати обмеження на housekeeping position?
-
Певно залежить від policy установи, бо в мене на роботі робить пару українок в housekeeping and kitchen aid department то не треба знімати обмеження бо вони не є direct clients contacts… Але краще зняти на майбутнє 😉
-
Головне показати що ви їх замовили Child and Adult abuse online, Police record in person or online і можно починати робити…
-
Звичайно робили!