Українська Манітоба
-
До річки від готелів - 14 автобус ' Юніон стейшн або наступна після неї . Трошки пройтись і каток на річці
-
Nestaweya River Trail maps.app.goo.gl/N1CtcxmEnYeaX82h9
-
FUGITIVE ALERT Winnipeg Police are asking for public assistance in locating 23 year old Gren Ballsachtler of Winkler, Manitoba. Police confirm he is currently residing somewhere in the north end of the city. Gren has convinced 3 churches that he is Ed Sheeran and even went as far as performing "The Shape of You" in front of Calvary Temple on Sunday. When detectives asked the pastor why he believe the real Ed Sheeran would perform for $25 and a sandwich, he said that he assumed the celebrity had fallen on tough times. If you have any information about Gren's whereabouts please contact crimestoppers or our complaints department: 1-204-800-8174
-
Щось канадці рано старіють, я в 23 виглядав на 15, сигарети не продавали ніколи без доків
-
Lol 😂
-
Я вже тут і я вже старий)
-
Ні з телефона ні з компа не можу записатись. Це поки так у всіх?
-
Добрий ранок, підкажіть передав показники Hidro онлайн 28 лютого а рахунок на оплату не приходить, як тут працює ця система? Дякую
-
-
Моїй мами валіза десь взагалі загубилась на просторах Європи🫣 Вже ніхто не гукає, бо компенсацію виплатили… Мій улюблений Westjet 😠!
-
Шмаття діло наживне, обідно якщо хтось мільйон грошей випадково поклав в валізу і вона загубилась😂
-
В мову випадку ми взагалі ніяку не отримали… вона загубилась безповоротно…ні валізи ні речей… Мама прилетіла в березні 2022, здається в травні виплатили…