Українська Манітоба
-
Я може залишу товаришу для продажу свій автомобіль. Потім він мусить переслати мені гроші. Ось і питаю.
-
Хто зніме? Таких механізмів немає в цивілізованому світі. Якщо це ваші гроші - це ваші гроші. Податок не треба платити. Якщо це ваш дохід, отриманий за кордоном, коли ви живете в Канаді, то це вже інше питання. Дохід треба декларувати і платити податки. Однак, механізму відслідкувати ваш дохід за кордоном і змусити платити податки немає, хоча це і ваш обов'язок по закону
-
існує вірогідність, що мені з европи надішлють сумму у декілька тисяч долларів боргу. ось я і питаю, чи знімуть у мене з цих грошей податок у кінці року?
-
Головне, чи буде потім воно оподатковуватись!
-
Доброго дня,можливо хтось перекидував гроші з будь-якого європейського рахунку(картки )на рахунок в канадському банку,скільки по часу це займає і який відсоток знімає? Заздалегідь дякую!
-
Привіт. Підкажіть на рахунок дитячих сидінь/бустерів. Цю інфу найшов на gov.mb : " ...children are required to remain in booster seats until they are at least: 145 centimetres (4”9”) tall; 36 kilograms (80 pounds); OR; nine years old." . Тобто, якщо дитині 9 років і зріст 125, то можна без бустера їздити?
-