Українська Манітоба
-
Привіт. Підкажіть на рахунок дитячих сидінь/бустерів. Цю інфу найшов на gov.mb : " ...children are required to remain in booster seats until they are at least: 145 centimetres (4”9”) tall; 36 kilograms (80 pounds); OR; nine years old." . Тобто, якщо дитині 9 років і зріст 125, то можна без бустера їздити?
-
-
Я розумію, маю наувазі у процессі, мені дійсно цікаво як воно працює і чи працює взагалі. Як я писав якось в мене з зачиненого двору викрали 2 веліки наприкінці літа, я також онлайн заявляв у поліцію я від них не мав не дзвінку не візиту що трохи дивує.
-
Страховка компенсує, не взнавали? Чи є франшиза? Поділіться досвідом як ремонтували Співчуваю
-
В паркінгу будинку розбили скло
-
Шо таке?
-
Продам Honda Accord 2012 року випуску, Saftied. Верхня комплектація Turing, камера заднього виду, підігрів сидінь, шкіряний салон, зимова резина. Причина продажу - я покидаю країну. Має статус перебудованого через вандалізм. Серйозних пошкоджень не було. Зв'яжіться зі мною для більш детальної інформації
-
Harrisons Coffee Co . Норм обжарщики і заклад . Є ще кілька . ( Але був пока тільки там)