Українська Манітоба
-
Вас питають про ваші доходи у поточному році до того, як ви прибули до Канади. Якщо ви прибули до Канади зараз, у березні, то вказуєте ваші доходи, отримані в Україні, за січень-лютий 2023 року. Також ви подаєте інформацію про доходи за 2022 та 2021 роки.
-
Привіт! Як правильно заповнити графу з доходами у формі GST/HST, якщо стали податковими резидентами в 2023 році? І відповідно, жодного дня не працювали в Канаді і не отримували доходи
-
Велике вам дякую!
-
Прибули з дружиною 1 лютого цього року. Якщо в січні не було доходів, то просто ставимо "0" у графі "The year you became a resident of Canada", вірно?
-
Думаю, що це питання в іміграційний чат, але ми мали ту ж ситуацію. Я теж дуже перенервувала. Вони просто не побачили вашу печатку продовження. Я подавала дітей вдруге, прикладала печатку першою сторінкою в скані паспорта, додавала пояснювальний лист про це + додавала скрін з сайту консульства, що печатка - це законно наразі. Нові перміти отримали з другої спроби.
-
Щось .50 малувато, вже долар накину би 😉 Але добре хоч так…
-
Я горілку теж не пью 😖, а ось Ягермайстер можу собі пару крапель від стресу дати😉
-
Короче щоб зігрітися 🥶 в чай або в каву добре іде 🤭
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Для сугрєву 🥶 в..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Для сугреву 🥶в ..") не відповідає мові правил чату.
-
Нам у Брендон завезли Becherovka Chez liquor, ну в Вінні він напевно постійно був) теж непоганий на травах…