Українська Манітоба
-
Підкажіть, будь ласка, в аеропорту чатр дає безкоштовні сімки?
-
Які мають ліцензію в Канаді, чи тільки при посольстві доручення роблять
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи хтось робив доручення в Канаді для України.Можливо є нотаріуси наші тут.
-
Користувач idepresseddi, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Це онлайн чи оф..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач idepresseddi, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Це онлайн чи оф..") не відповідає мові правил чату.
-
робив довіреність на авто (не в Канаді, а в ЄС, але думаю підхід той же), робив так - на сайті online.mfa.gov.ua/ обираю країну і посольство/консульство -> нотаріальні дії -> оформлення довіреності - обираю слот (з цим у мене був найбільший челендж, нові слоти з'являлись вночі) - записуюсь - беру всі папери що потрібні (там вони пишуть) і приходжу оформлюю тепер довіреність треба передати людині, вона в Україні у будь якого нотаріуса має її зареєструвати і все, можливо є інші способи, але я про них не знаю.
-
Natalia Svechin Law Corporation може завірити українською Потім потрібно завірити в 405 Broadway #1010, Winnipeg, MB R3C 3L6 (вони підтвердять, що нотаріус ліцензований) Тепер поштою можна відправити у консульство Готовий варіант дійсний в україні