Українська Манітоба
-
робив довіреність на авто (не в Канаді, а в ЄС, але думаю підхід той же), робив так - на сайті online.mfa.gov.ua/ обираю країну і посольство/консульство -> нотаріальні дії -> оформлення довіреності - обираю слот (з цим у мене був найбільший челендж, нові слоти з'являлись вночі) - записуюсь - беру всі папери що потрібні (там вони пишуть) і приходжу оформлюю тепер довіреність треба передати людині, вона в Україні у будь якого нотаріуса має її зареєструвати і все, можливо є інші способи, але я про них не знаю.
-
Natalia Svechin Law Corporation може завірити українською Потім потрібно завірити в 405 Broadway #1010, Winnipeg, MB R3C 3L6 (вони підтвердять, що нотаріус ліцензований) Тепер поштою можна відправити у консульство Готовий варіант дійсний в україні
-
Хто знає яка зараз ситуація з тур візами до США ? Я у темі , як складно її отримати, та що є проблема із слотами на співбесіду. Але мені дійсно треба відкрити візу, дуже багато бюджетних рейсів до Європи йдуть через США, та і просто у відпустку до Флоріди би хотілося. Може хтось нещодавно подавався , прилетівши по КУАЕТ? Є позитивні кейси ?
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка у кого було таке що Uber знімав два рази гроші за поїздку. У нас уже вдруге таке сталося . Як повернути їх. З Англійською погано щоб звонити і пояснювати.
-
Ніхто нічого не чув, чи буде фільм мавка йти у нас в кінотеатрах?
-
У нас перший раз так 14 лютого зняло. Написано було що повернуть але так і не прийшлі.
-
Якщо ви шукаєте для себе надійне авто, то я зможу вам з цим допомогти. Є можливість отримати фінансування (кредит) або лізинг. Звертайтесь до мене, або завітайте до нас на каву. 1424 Regent ave.
-
О, в нас було. Самі повернули
-
Та думаю якби то side hustle якийсь придумати)
-
Вітаємо, Евгений! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
скажіть будь ласка який краще вибрати банк ? +- умови дебетної і кредитної картки. і чи можна буде перевести гроші на український рахунок?
-
Добрий день, є в когось номер телефону волонтерів в аеропорту?