Українська Манітоба
-
У нас перший раз так 14 лютого зняло. Написано було що повернуть але так і не прийшлі.
-
Якщо ви шукаєте для себе надійне авто, то я зможу вам з цим допомогти. Є можливість отримати фінансування (кредит) або лізинг. Звертайтесь до мене, або завітайте до нас на каву. 1424 Regent ave.
-
О, в нас було. Самі повернули
-
Доброго дня, дякую за всі ваші відео, але є питанння, не можу залишати кометарі під постами в телеграм, де ви викладаєте ці відео. У чому може бути проблема? Дякую
-
Вам не потрібно подавати податки, якщо Ви приїхали в цьому 2023 році. Це лише для тих хто став резидентом в 2022. Ви будете подаватись в наступному
-
Поняття не маю, якщо чесно
-
Та думаю якби то side hustle якийсь придумати)
-
Вітаємо, Евгений! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня! Терміново потрібен дитячий ЛОР. В Wolk in clinic були, направлення дали, але чекати 3 місяці не має змоги. Підкажіть будь ласка якісь варіанти.
-
Чи хтось зможе на пару тижнів завозити- забирати дитину зі школи на півдні? Оплата за домовленністю.
-
скажіть будь ласка який краще вибрати банк ? +- умови дебетної і кредитної картки. і чи можна буде перевести гроші на український рахунок?
-
Добрий день, є в когось номер телефону волонтерів в аеропорту?
-
Було таке тут. Через тиждень повернулись, нічого не робила. Але коли була інша ситуація в Україні, та в Європі ( списало значно більше коштів, не повернули гроші за відмінену поїздку), то я завжди вирішувала через застосунок, письмово.
-
Доброго дня. Чи є в групі людина яка може допомогти з написанням резюме? Буду вдячна дуже за будь яку інформацію.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка: чи є в Манітобі/Канаді якась програма конкретно для роботодавців що наймають конкретно українців? Щоб вони якось допомогали найняти українців чи допомогали фінансово? Дякую
-
Дякую
-
Ні, немає таких програм для роботодавців
-
4ukraine.ca допомагає
-
А всі помітили що з кожним роком випуску Єлизавета на монетах все старіша та старіша? У мене є доляр 37 року, там вона взагалі молоденька така
-
Дякую
22 Jan 2023, 08:02
34841/230979
about an hour ago