Українська Манітоба
-
вона наче безкоштовна
-
Ну я чітко бачу вісімку
-
Ось ортгінальний доллар 37року😉 в 1936му ще був Георг 5
-
Я маю велику коллекцію монет випуску до 1945року і хнаю хто і як там був зображений😉
-
Зате диви яка у мене колекція є
-
Ой всьо, а ми вже зраділи
-
Може там трохи потерлось.
-
Ось луні 1988р і аверс як у тебе😉 така сама "молода" королева
-
Нікелевий луні ввійшов в обіг в 1987р і ніяк не може бути старішим😉 або фейк або брак
-
Ми з дівчатами з роботи у реалі всі бачимо 3
-
А ще у мене така гривня є, але всеодно скоро нову з таким текстом печатати то ця вже юзлес
-
Вже не актуальний інфопривід на монеті🥲🥲🥲
-
Я 25 cents збираю там прям цілі серії є 🪙
-
Тепер я теж хочу
-
Маю такій сувенірний доляр с Дауфін Фестиваля
-
Так цей, на indeed теж є багатий вибір
-
всім привіт! можливо комусь буде корисною інфа (зайвою точно не буде для тих, хто тільки приступає до написання резюме і як і я не знає, що туди писати😊) продовжую пошуки роботи, мучаю своє резюме, допрацьовую його, коригую (дякуючи добрим людям його добряче так проапгрейдили) до суті - випадково натрапила на сайт www.qwikresume.com/resume-samples/ там є приклади що і як писати на різні позиції, достатньо обрати відповідний розділ Browse Resumes by Category там наводяться приклади на різний досвід 0, 2, 5 + років на відповідну позицію
-
www.indeed.com/career-advice/resume-samples
-
А підкажіть будь-ласка якщо ми приїхали кілька днів тому нам теж податкову декларацію за минулий рік складати? Бо щось через розмову вище я заплутався.
-
я там тільки роботу шукаю по їх резюме я поки не дуже задоволена, але то може я криворука і не розібралась до кінця))
22 Jan 2023, 08:02
34886/234665
31 minutes ago