Українська Манітоба
-
В тему про хелс кард... через декілька місяців як отримав її помітив невелику помилку. У дівчат (дружина і дочка) відсутня остання літера прізвища. В мене прізвище закінчується на "ов" Тобто дівчатам мало бути "ова". Але стоїть у всіх "ов". Вже декілька разів отримували послуги в лікарні і т.д. Питання чи потрібно зараз все таки змінити. Чи коли отримуєш статус ПР тоді вона змінюється?
-
Нічого особливого не запитують. Куди їдеш, до кого, з якими намірами, чи плануєш довго жити в Канаді. Головне щоб всі одинаково з сімі відповідали і не викликало щось підозру. У мого сина 16р спитали чи ми маємо рідню тут, він сказав що нас зустрінуть ( мав наувазі волонтерів), я перед тим сказала що родини немає. Офіцер прищурено на нас подивився. Я невимушено пояснила, що рідні у нас справді немає, а зустрінуть волонтери. Син не зрозумів. Якось так, головне розумно і логічно відповідати на питання.
-
Ну то варто питати там де чули.
-
Тільки бажано щоб на Канаду не нарікали. А тот зараз в тренді: приїхати сюди, записати фейкові тікток відоси :)
-
Так. Ми приїдемо, так шо чекайте 😁
-
За цим вам треба у Centre Flavie-Laurent
-
Вам вже відповіли, але на далі такі питання сюди: t.me/uccmb