Українська Манітоба
-
Блін ще не разу в бота не стріляла 🔫
-
там десь зразу канселейшн має прийти, короче я 3 емейла від них зразу отримав, спочатку дзвонив скасувати бо постійні вильоти дістали, потім в мене стався cool down і я такий та ладно вже, і я подзвонив скасувати своє скасування ну і вкінці отримав їхній телевізор за 200 кад
-
Витягнули?
-
У Канаді (Ванкувер, Британська Колумбія) офіційно почнуть продавати кокаїн Канадська біотехнологічна компанія Sunshine Earth Labs оголосила, що отримала ліцензію від федерального агентства охорони здоров'я Канади на виробництво та продаж кокаїну. ☝🏻 Ліцензійна угода була укладена після радикальної зміни позиції держави, яка прагне впоратися із серйозною кризою передозувань опіатами, що забрали тисячі життів, шляхом декриміналізації зберігання невеликих кількостей кокаїну, героїну та інших так званих важких наркотиків.
-
Bell це страшні унікуми . Я не знаю ,що це таке 3 місяці тому відключив інтернет ,відіслав їм їхнє все знаряддя ,оплатив чек за останню кількість днів ,а вони мені всерівно присилають на дім чеки . Прийшлося трошки в грубій манері обяснити що не треба мені інтернету їхнього . Відсилати роутер з Вінніпегу в Вінніпег по пошті ,а не віднесии в офіс ,це взагалі якісь нонсенс.