Українська Манітоба
-
Такий гарнюня
-
Немає у неї мережі :(
-
Чи отримував хтось гроші через e-transfer? Як їх потім в декларації вказувати, як дохід? Тоді треба з них ще платити податок?
-
Доброго вечора, а smm спеціалістів часом не шукають? Може пощастить 🤞🏼😀
-
Вони мають якогось бєтмане,який буде рятувати це Готєм сіті ? Дуже сміливо .
-
Я ділюсь досвідом який зі мною чи моїми доузями траплявся. Я не знаю тенденції
-
Ти є в групі Файні пані.
-
Хмм, тобто тут можна піти на навчання, а після нього влаштуватись тільки? 🤔
-
Знайома працює Смм спеціалістом тут, то закінчувала коледж в Вініпезі. 🤷♀️
-
Приходиш в аптеку іншої мережі і кажеш, що хочеш transfer my subscription до них, і кажеш, де саме залишила свій рецепт, коли купляла вперше. Вони самі дзвонять туди і забирають собі твій рецепт.
-
Там є електронка, пишіть туди. Я не займаюся tax clinic @irynamanitoba , can you help?
-
Добрий вечір, може в когось будуть летіти родичі 17 березня з Кракова до Вінніпегу?
-
Тоді я напишу на пошту Дмитра Дякую 🤗
-
Вітаємо, Olga Chemna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякуючи всім відео що скидали - заповнила сама
-
No plumbers in 2023. All went into IT🤷♂
-
Якщо під руками є пляшка оцету, то вилийте у toilet bowl. Якщо там папір, то оцет швидко то розчинить
-
Sos 🆘 : Забило дуже жорстко туалет ,вантуз не помагає ,є спосіб вирішити це питання в 9 вечора ?😂
-
Не всі пішли в ІТ 🤭
-
Дякую всім ,plumber вже на місці
22 Jan 2023, 08:02
35186/231845
about an hour ago