Українська Манітоба
-
При подачі на CUAET заповнюється ціла стоса онлайн документів. Їх просто ніхто не перевіряє достатньо
-
В Швейцаріі мого іншого замовника який на авто за 50000 приїхав за допомогою, допомогу відмінили.
-
Трохи вам політиків. Вчора один із адмінів групи був на візиті Урсули фон дер Ляйн у парламенті та Музеї війни. Трюдо про продовження CUAET не сказав нічого, хоч я його і запитав
-
Так, але і тих документів достатньо, щоб оцінити, хто і звідки.
-
Fair enough Вже якось можно трохи з тим abuse боротися
-
Зрада...
-
Бо не сказав нічого))
-
Поясніть будь ласкав чому зрада? Не розумію… Дякую
-
З дитиною потрібно звертатись в Emergency для дітей wrha.mb.ca/wait-times/hsc-childrens/
-
В районі Саус Дейл.
-
Доброго вечора .Хто знає хорошого перукаря..бажано українського.Щоб не дуже дорого.
-
Мабуть у українськоі діаспори в Канаді , до Куает ,була така репутація гарна, що вони очікували такої поведінки ,від усіх українців , але побачили тих , яких ми ховали дома, та не показували світу .
-
Так і запишемо
-
Якщо комусь потрібні квартири, звертайтесь- це landlord Andreas Hart 2043928342 Всі види квартир( duplex, 2 bedroom, 1 bedroom, 3 bedroom Розмовляє російською, Англіською, Німецькою
-
добрий вечір! приїхали вчьора, заселили нас до готелю Viscount Gort, але сказали що можемо жити тут тільки 12 днів. Підкажіть, куди звертатись щоб мати змогу подовжити проживання в іншому готелі? знов до волонтерів в аеропорт їхати?
-
Доброї ночі, шукаю поради від тих хто вже робив новий ВП, намагався зробити для моєї дружини, але прийшла відмова, вона не є Українка, ні россіянка. Хтось вже продовжував ВП не для Українських членів сім'ї?
-
@ryzhiy_777, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
це application що в ворк перміті стоїть над uci?
-
Що є різні випадки, чесні і не дуже
-
де взяти цей номер?
22 Jan 2023, 08:02
35467/230307
about an hour ago