Українська Манітоба
-
Так і запишемо
-
Якщо комусь потрібні квартири, звертайтесь- це landlord Andreas Hart 2043928342 Всі види квартир( duplex, 2 bedroom, 1 bedroom, 3 bedroom Розмовляє російською, Англіською, Німецькою
-
добрий вечір! приїхали вчьора, заселили нас до готелю Viscount Gort, але сказали що можемо жити тут тільки 12 днів. Підкажіть, куди звертатись щоб мати змогу подовжити проживання в іншому готелі? знов до волонтерів в аеропорт їхати?
-
Доброї ночі, шукаю поради від тих хто вже робив новий ВП, намагався зробити для моєї дружини, але прийшла відмова, вона не є Українка, ні россіянка. Хтось вже продовжував ВП не для Українських членів сім'ї?
-
@ryzhiy_777, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
це application що в ворк перміті стоїть над uci?
-
Що є різні випадки, чесні і не дуже
-
де взяти цей номер?
-
підкажіть будь ласка що це за пункт?
-
добрий вечір
-
Краще починати шукати житло. А так на email або під двері прийде повідомлення, куди вас переселять на останок.
-
даю шпаргалку, кажіть, Це українці, зараз тут оселяться і будуть платити податки так само як ти(ваш канадійський колега). І будеш ти(канадійський колега) мати більше блага через податки, які сплатять новоприбулі.
-
Добрий вечір.Хто роби в аеропорту Вінніпега.Я тут живу 8 місяців робим , хочу змінити роботу по професії зв'язано с авиация.Куди посилати резюме.Дякую.
-
А як до цього можна " не привикнути" . Так ніби це добровільна справа.
-
роботодавець платить примусово. всі платять
-
Якщо будуть платити податки. До цього не так легко привикнути. Репутація декількох портить все для інших
-
Це супер, що не добровільна. Корупції від цього менше
-
це якщо дохід від роботодавця то багато не напетляєш. А якщо якийсь кеш за роботу то там сам маєш сказати скільки отримав і від того платити податок. І от тоді починається а давай за кеш і без GST:))) Або списують на витрати бізнесу навіть купівлю білизни бггг
-
кажіть шо це не до вас питання , а до уряду канади )
-
Доброго часу, дайте пораду як поступити, хочемо зняти квартиру 2 bedroom, нас 4 людини 2 пари, як краще зробити ? Потрібно обговорити це з лендлордом? Чи йому взагалі байдуже?
22 Jan 2023, 08:02
35479/230595
25 minutes ago