Українська Манітоба
-
Але більшість цих чоловіків, що з каиегорією по здоров'ю (хронічні хвороби) будуть мати перепони з отриманням ПР
-
КУАЕТ це робоча віза а не прихисток, не бачу сенсу щось там розділяти. Прихисток в ЄС працює, в більшісті країн дуже непоганий
-
Багато жінок з дітьми тікають з України, і чоловіки десяток категорій, які можуть вільно виїхати з України.
-
Ну як ви бачите, що втекти з України можуть лише ті, кто залишився під рашкою, або зарані був у Європі. У мене друге і я не жаліюсь, а просто готуюсь до труднощів
-
А де в списку ті хто їдуть з купою грошей з України?😇 А купа то скільки?
-
У деяких нема дому з 2014 року , а не з 24 лютого.
-
Добридень шановні! Підкажіть ліки, схожі на мезим або панкреозим, що відпускають без рецепту
-
Проблема ще й в тому, що по CUAET їдуть і ті, хто давно поміняв свій український паспорт, але не викинув. А зараз дістав із загашників і користується. Канада не стала робити обмеження для тих, хто покинув Україну до 24 лютого. Тому тут ще багато тих, хто і забув коли останній раз був в Україні((
-
Пишу Вам в приватні повідомлення. Знайома шукає роботу.
-
Добрий ранок! Де реально можна знайти роботу з 9 до 3pm? Розумію, що то є парт-тайм, може хтось, щось бачив з таким графіком?
-
Нажаль, тільки помічником... дякую за відповідь.
-
Бажано досвід хочаб в Україні
-
Є інгліш, є освіта (фінанси), але прямого досвіду праці бухгалтером немає (помічник). Чи є резон вам писати?
-
Якщо можно, я оголошу ще раз А company is LOOKING for a BOOKKEEPER to join their accounting team. English is required. Car will be needed to get to work. Please contact me if interested
-
Дуже дякую!!!
-
У нас на даний момент $8100 USD витрачено на імміграційний процес🙈 це я не врахувала уроки для підготовки до IELTS мої і чоловіка, це десь протягом 2 років вони були. Думаю десь ще $1000 мінімум набереться. Того таки так, витрачаємо гроші на підготовку документів та екзамени😅
-
Добрий день. Чи хтось ходив у провінційний суд для визнання провини і зменшення суми штрафу? Як відбувається процедура? Дякую
-
Доброго дня. Цікавить, але з 7 березня)
-
Це якщо контракторомякщо маете CUAET,то без проблем
-
Дякую
22 Jan 2023, 08:02
354/236629
about a minute ago