Українська Манітоба
-
А якщо гроші на медогляд витрачені в іншій провінції але люди проживають в Манітобі?
-
Ну все, завтра черги будуть до рієлторів від новоприбулих, профіт на курсі вже заробили, можно тепер і проперті купляти 😀
-
Тю))) Я бережу психіку і не подаюсь😁
-
Бо з тим як ми номінацію чекаємо з такою вдачею ми номер файлу отримаємо коли вже повернемось до України через 4 роки 😂😂😂
-
Маєте посилання, дайте будь ласка…😉
-
Нащо мені відсотки? Я сейф купую. Китайським студентам співчуваю
-
Ви % по іпотеці бачили? Тільки канадці таке можуть собі дозволити та китайскі студенти
-
От біда, а колись взагалі не повертали 😂
-
А загалом ситуацію знаю. Два останніх місяці мені кинули супровід сейлів і пурчейзів нерухомості. Тепер вираз "Mortgage payout" це мій мідл нейм. Прикольно, що довірили виписувати чеки на мільйони доларів чуваку з українською юридичною освітою, навіть не бухгалтер на мінімалках". Хоч я цьому й не був радий.
-
Трішки цікавого на ніч🙈
-
Свісток, свісток від ведмедів!!!!
-
А далі як в гарних українських традиціях треба.. якщо українцю дають право підпису чи печатки він в короткий термін починає це монетизувати додатково 😂
-
Ви щойно приїхали?) Тут всі вже терті нюкамери. Є топорики, бити, все влазить в багажник. Take care
-
Ох дякую , піду тоді до центру погуляю🤪
-
Про крадіжки то брехня, просто копи не приїздять тому % такий малий.. насправді ретейл закладає до 30% на крадіжки
-
Зміни можна подивитись тут: laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/P-25.2/PITIndex.html
-
Так, щоб побачити українців яких жаба давить 🤣
-
А які закладають? ))
-
То мабуть я буду обережніше наступного разу та казатиму "деякі ретейли" 😆
-
Ааа. Ясно. Ні, таке також не закладає )
22 Jan 2023, 08:02
35766/230308
3 minutes ago